چوار شه‌ممه‌ 27 ئه‌یلول 2023

جان سپردن یک کولبر دیگر به دست نیروهای سپاه پاسداران

به دلیل شلیک گلوله نیروهای جمهوری اسلامی، یک کولبر دیگر کُرد جانش را از دست داد.

بنا به گزارش رسیده به “زاگرُس پُست”، روز دوشنبه 18 اسفندماه یک کولبر کُرد اهل مریوان در حین انتقال بار در مرز “آسن آباد” مورد اثابت نیروهای سپاه پاسداران ایران قرار گرفته و جانش را از دست داده است.

نام این کولبر “فریدون لطف اللهی” فرزند عبدالله و ساکن روستای “زویران” در منطقه سرشیو مریوان اعلام شده و تا کنون جسد وی به خانواده اش تحویل داده نشده است.

شایان ذکر است، هزاران تن از مردم زحمتش و ستمدیده کُردستان، تنها برای امرار معاش خود و خانواده هایشان به شغل کولبری و کاسبکاری در نوارهای مرزی روی آورده و به همین دلیل کمتر روزی است که از طرف نیروهای جمهوری اسلامی مورد یورش قرار نگیرند و خود و احشام باربرشان روبروی مرگ نشوند یا متحمل خسارات وسیع مادی نشوند.

بابەتی هاوپۆل

بازداشت حکیم محمدپوری، فعال زیست‌محیطی عضو انجمن پاژین بانە

در ادامە بازداشت فعالان کورد در کوردستان ایران، یکی از اعضای فعال انجمن زیست‌محیطی “پاژین” …

وەڵامێک بنووسە

پۆستی ئەلکترۆنیکەت بڵاو ناکرێتەوە .

ئەم ماڵپەڕە لە ئەکیسمێت بۆ کەمکردنەوەی هەرزە واڵە و سپام سوود دەگڕێ. فێربە چۆن زانیاری بۆچونەکانت ڕێکدەخرێت.