دوو شه‌ممه‌ 2 تشرینی یه‌كه‌م 2023

در مدارس سقز و دانشگاه سنندج زبان کُردی تدریس می شود

روز شنبه نهم اسفندماه، یک هفته پس از روز جهانی زبان مادری، با حضور معلمان مدرسه صلاح‌الدین ایوبی سقز، کتاب “درس کُردی” در این مدرسه رونمایی شد.

کتاب درس کُردی که به دانش‌آموزان مقطع راهنمایی مدرسه صلاح‌الدین تدریس می‌شود، توسط گروه “زبان فارسی” آماده شده است.

همچنین طی خبری دیگری آمده، “محمدباقر کیانی” رییس واحد سنندج دانشگاه آزاد، از ارایه دو واحد اختیاری آموزش زبان کردی، از سال ۹۴ در این دانشگاه خبر داد که در صورت اجرای این طرح، دانشگاه سنندج پیشگام آموزش زبان کردی در یک واحد آموزشی رسمی در ایران خواهد بود.

وی از اساتید و فرهیختگان حوزه زبان کردی برای تدوین سرفصل‌های این درس دعوت شده و با نهایی شدن سرفصل‌ها و مشخص شدن اساتید، از سال ۹۴ زبان کردی در قالب دو واحد درس اختیاری تدریس می شود.

گفتنیست، روز 2 اسفند مصادف است با روز جهانی زبان مادی، اما طی سالیان حاکمیت جمهوری اسلامی بر ایران، مردم کُردستان همواره از تدریس به زبان مادری خود در اماکن آموزشی بی بهره بوده اند.

بابەتی هاوپۆل

بازداشت حکیم محمدپوری، فعال زیست‌محیطی عضو انجمن پاژین بانە

در ادامە بازداشت فعالان کورد در کوردستان ایران، یکی از اعضای فعال انجمن زیست‌محیطی “پاژین” …

وەڵامێک بنووسە

پۆستی ئەلکترۆنیکەت بڵاو ناکرێتەوە .

ئەم ماڵپەڕە لە ئەکیسمێت بۆ کەمکردنەوەی هەرزە واڵە و سپام سوود دەگڕێ. فێربە چۆن زانیاری بۆچونەکانت ڕێکدەخرێت.