یه‌ك شه‌ممه‌ 15 ئه‌یلول 2024

اخبار و گزارشات کارگری 18 خرداد 1395

پیام سندیکای کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به اجلاس سازمان جهانی کار

به مناسبت صد و پنجمین اجلاس سالیانه سازمان جهانی کار و حضور هیئت ایرانی در آن اجلاس لازم میدانیم که مواردی را در خصوص وضعیت سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه که عضویت آن در فدراسیون جهانی آی یو اف ثبت شده است به عرض برسانیم. متاسفانه به دلیل فضای امنیتی و پلیسی حاکم بر فعالان مستقل  کارگری و پرونده سازی های گسترده برای کارگران پیشرو و اعضای این تشکل ها امکان پیگیری مطالبات صنفی بصورت مسالمت آمیز آن وجود ندارد و ما اعضای هیئت مدیره ی این تشکل کارگری لازم دانستیم که مواردی از وضعیت خود را به آن سازمان اعلام کنیم تا از طریق اجلاس جهانی کار از “هیئت ایرانی” و وزیر کار جمهوری اسلامی بخواهید نسبت به رفع مشکلات و محدودیت های موجود حاکم بر تشکلهای مستقل کارگری طبق مقاوله نامه های جهانی اقدام نمایند.

دولت ایران از اعضای سازمان جهانی کار است، و از اینرو موظف به رعایت مقاوله نامه های بنیادین سازمان جهانی کار می باشد که طبق آن دولتهای عضو حتی اگر مقاوله نامه های مورد نظر را تصویب نکرده باشند اما به دلیل عضویتشان در این سازمان موظفند که اصول مربوط به حقوق بنیادین کار را که موضوع این مقاوله نامه ها است، محترم بشمارند، ترویج کنند و مورد اجرا قرار دهند. این شامل مقاوله نامه های ۸۷ و ۹۸ که مربوط به آزادی تشکل و حق ایجاد تشکلات مستقل کارگری و مذاکره جمعی می باشد نیز هست. اما در ایران نه تنها از فعالیتهای تشکل های مستقل کارگری جلوگیری میشود بلکه اعضای آن را از کار اخراج و زندانی میکنند. ما خواهان رعایت و اجرای مقاوله نامه های ۸۷ و ۹۸  در ایران هستیم  و از سازمان جهانی کار مصرانه می خواهیم که دولت ایران را ملزم کند که به این مقاوله نامه ها احترام بگذارد.

ما همچنین بطور مشخص می خواهیم که احکام اخراج از کار اعضای هیئت مدیره سندیکای نیشکر هفت تپه ابطال اعلام شود و از همه آنان برای بازگشت به شغل قبلی دعوت شود.  لازم به تاکید است که ادعای هیئت نمایندگی ایران در کنفرانس سازمان جهانی کار در سال ۱۳۸۹ مبنی براینکه  اعضای هیئت مدیره سندیکای نیشکر هفت تپه از کار اخراج نشده اند و زندانی نیز نشده اند، از اساس نادرست بوده است. ما بعد از شنیدن این ادعا تلاش کردیم که موضوع را از طریق وزارت کار پیگیری کنیم اما هیچ کس در این وزات خانه پاسخگو نبود و ما به هیچ نتیجه ای نرسیدیم. نه تنها این، بلکه باید بگوییم که در پایان سال ۱۳۸۹  بعد از اجرای  احکام صادره شده قضایی و امنیتی علیه اعضای هیئت مدیره سندیکای نیشکر هفت تپه، ازاعضای این هیئت تعهد گرفتند از آن تاریخ به بعد حق هیچ گونه فعالیت سندیکایی ندارند و چنانچه این تعهد را نقض کنند و به فعالیت سندیکایی بپردازند مجددا علیه انها پرونده قضایی تشکیل داده خواهد شد.

کارنامه دولت در رابطه با  سندیکای کارگران  نیشکر هفت تپه و دیگر تشکلات مستقل کارگری بطور کلی، و رفتار این دولت  با اعضای هیئت مدیره این سندیکا بطور اخص،  نشان دهنده نقض آشکار و صریح مقاوله نامه های بنیادی سازمان جهانی کار  به ویژه مقاوله نامه های  ۸۷ و ۹۸ است که بر آزادی تشکل، حق سازماندهی  و پیمان های دستجمعی تاکید می کنند.

ما از سازمان جهانی کار و صدوپنجمین اجلاس جهانی کار می خواهیم که نسبت به نقض حقوق ما کارگران  سکوت نکند و دولت ایران را نسبت به نقض حقوق پایه ای ما کارگران  پاسخگو بداند.

با سپاس؛ اعضای هئیت مدیره ی سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه

۱۲ خرداد ۱۳۹۵

فریدون نیکوفر؛ جلیل احمدی؛ رمضان علیپور؛ رضا رخشان؛ محمد حیدری مهر؛ رحیم بساک؛ علی نجاتی

رونوشت: فدراسیون  جهانی کارگران مواد غذایی، کشاورزی، هتل، رستوران، کیترینگ و تنباکو( آی یو اف) و دیگر تشکلات کارگری بین المللی

 

 

اعتراض به هیات نمایندگی جمهوری اسلامی در کنفرانس سالیانه سازمان جهانی کار

سوسن محمدخانی غیاثوند- ژنو- سوئیس

احزاب، نهادهای مدنی و فعالان ایرانی و کورد طبق روال هر ساله به مناسبت 105 امین کنفرانس سالیانه سازمان جهانی کار روز 6 ژوئن یک تجمع اعتراضی در میدان ملت شهر ژنو، مقابل ساختمان سازمان ملل برگزار کردند.

کنفرانس سالیانه سازمان جهانی کار هر ساله از 30 می تا 10 ژوئن در شهر ژنو برگزار می شود.

آکسیون اعتراضی فعالان کورد و ایرانی در سه بخش برگزار شد.

در ابتدا چند نفر از «اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران» در مقابل ساختمان سازمان ملل، محل برگزاری اجلاس عمومی کنفرانس با پخش صدها بولتن خبری به زبانهای فرانسه و انگلیسی درباره نقض حقوق کارگران در ایران و سرکوب آنها توسط جمهوری اسلامی در یکسال گذشته اطلاع رسانی کردند. آنها همچنین تراکتهایی در دست داشتند که بر رویشان نوشته شده بود «ایران به کنوانسیونهای سازمان جهانی کار احترام نمی گذارد»، «17 کارگر معدن آق دره شلاق خوردند» و «40 روز اعتصاب غذای جعفر عظیم زاده، فعال کارگری در زندان».

بولتن خبری «اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران» مورد استقبال بخشی از نمایندگان کشورهای شرکت کننده در کنفرانس قرار گرفت.

علیرضا نوائی یکی از پخش کنندگان بولتن خبری با دیدن اعضای هیات نمایندگی جمهوری اسلامی در این اجلاس آنها را در خیابان مقابل ساختمان سازمان ملل متحد مورد خطاب قرار داد و گفت: «شما خجالت نمی کشید در این اجلاس شرکت می کنید؟! شماها نمایندگان قلابی و غیرقانونی کارگران هستید. عرق شرم بر روی پیشانی شما نمی نشیند؟! باید خجالت بکشید که کارگران در ایران شلاق می خورند. به اینجا آمده اید چه بگویید؟!»

غلامرضا عباسی، سرپرست هیات نمایندگی جمهوری اسلامی در این اجلاس و اولیاء علی بیگی، رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار از جمله افرادی بودند که مورد خطاب و اعتراض علیرضا نوائی قرار گرفتند.

اعضای هیات ایرانی بدون هیچ حرفی از کنار نوائی گذشتند اما اولیاء علی بیگی ایستاد و با این معترض ایرانی مشغول بحث شد. رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار پیشتر در ایران گفته بود «من پیش از آنکه نماینده کارگران باشم، سرباز ولایت فقیه هستم.» علیرضا نوائی با استناد به همین جمله به وی گفت: « تو نماینده کارگران در اینجا نیستی، تو سرباز ولایت فقیه هستی».

علی بیگی در پاسخ گفت: « من افتخار می کنم که سرباز ولایت فقیه هستم».

نوائی به اعتراضش ادامه داد و پرسید: «فعالان کارگری در زندانند، چهل روز از اعتصاب غذای جعفر عظیم زاده می گذرد، کارگرها در ایران شلاق می خورند. شما به اینجا آمدید که چه بگویید؟! شلاق خوردن کارگرها شرم آور نیست؟!»

رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار در پاسخ به پرسشهای فوق گفت: «من شلاق خوردن کارگرها را در هر شرایطی محکوم می کنم. اما آنها کارگرهای فصلی بودند و جلوی کار بقیه کارگران معدن را هم گرفته بودند».

علی بیگی همچنین از سیاستهای جمهوری اسلامی در منطقه و در کشور سوریه دفاع کرد و آن را ضامن حفظ امنیت در ایران و از نشانه های درایت رهبر جمهوری اسلامی دانست.

نوائی مجددا به علی بیگی اعتراض کرد و گفت: «کارگرهای معدن طلاق آق دره در اعتراض به تمدید نشدن قراردادشان تجمع کردند. می خواستند قراردادشان دائمی شود. اصلا اختلاف بین کارگر و کارفرما چه ربطی به قوه قضائیه دارد؟! مگر این در قانون کار نیامده است؟!

علیرضا نوائی در پایان اعتراضهایش به یکی از خبرنگاران گفت: «از آنجائیکه در ایران تشکلهای مستقل کارگری وجود ندارد و سرکوب می شوند، آنهائیکه به عنوان نمایندگان کارگران ایران به این اجلاس می آیند اعضای تشکلهای رسمی و وابسته به دولت هستند. نمایندگان واقعی کارگران ایرانی در اینجا حضور ندارند. امسال بر اساس خبری که توسط خبرگزاری مهر منتشر شده است، 7 نفر از ایران در این اجلاس حضور دارند. 3 نفر آنها از طرف کانون عالی انجمنهای صنفی کارگری، 2 نفر از طرف شوراهای اسلامی کار و 2 نفر هم از طرف مجمع عالی نمایندگان کارگران به سرپرستی غلامرضا عباسی در یکصد و پنجمین کنفرانس سالیانه سازمان جهانی کار حضور دارند».

اعضای هیات ایرانی شرکت کننده در اجلاس به دوربین خبرنگار ایرانی پشت می کردند تا از آنها تصویربرداری نکند.

به گفته علیرضا نوائی در گزارش 600 صفحه ای ارائه شده به سازمان جهانی کار در اکتبر سال گذشته حتی به یک نمونه از موارد نقض حقوق کارگران در ایران و سرکوب آنها توسط جمهوری اسلامی اشاره نشده است.

وی در توضیح چرایی این مسئله گفت: به دنبال بهبود روابط جمهوری اسلامی با آمریکا و کشورهای اروپایی، تلاش شده تا یک چهره مقبول از جمهوری اسلامی ارائه شود. به اعتقاد نوائی «ایران به این چهره بزک کرده و البته دروغین برای حضور در سازمان تجارت جهانی نیاز دارد. چون ایران سالهاست که نمی تواند عضو سازمان تجارت جهانی بشود».

در بخش دوم این آکسیون اعتراضی، حدود دویست نفر از فعالان مدنی، نمایندگان نهادها و احزاب مختلف کورد و ایرانی در میدان ملت شهر ژنو در مقابل ساختمان سازمان ملل، محل برگزاری اجلاس عمومی کنفرانس سالیانه سازمان جهانی کار تجمع کردند. در این بخش بیانیه احزاب و نهادهای مختلف شرکت کننده در آکسیون توسط نمایندگان آنها قرائت شد.

شرکت کنندگان همچنین به حضور هیات ایرانی در اجلاس اعتراض کردند و آنها را نمایندگان غیرقانونی کارگران ایران و مشتی جاسوس، مزدور و چهره امنیتی معرفی کردند.

«مسئول سندیکای SSP خانم کاتارینا پرلیت»، «اتحادیه سندیکاهای سوئیس (USS) متشکل از ده سندیکای سوئیسی» و نیز «احمد انور، مسئول سندیکاهای اندونزی (DPP) » با آکسیون اعتراضی فعالان ایرانی اعلام همبستگی کردند.

اتحادیه سندیکاهای سوئیس (USS ) همچنین در برگزاری این تجمع اعتراضی همکاری کامل داشت.

احزاب و نهادهای مختلف کورد و ایرانی از کشورهای سوئیس، آلمان و فرانسه در این برنامه شرکت کرده بودند.

این تجمع اعتراضی توسط کمیته برگزار کنندگان تظاهرات 6 ژوئن در سوئیس و با حمایت بخش سوئیس «اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران، اتحاد نیروهای دموکراتیک ایرانی، کمیته دفاع از مبارزات مردم ایران» برگزار شد.

نمایندگان اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران، کانون دفاع از حقوق بشر در ایران، مادران آزادی در سوئیس، سازمان کوردستانی حزب کمونیست ایران، کومله زحمتکشان کوردستان ایران، کومله زحمتکشان کوردستان، حزب دمکرات کوردستان، اتحادیه دموکراتیک جوانان شرق کوردستان، حزب کمونیست کارگری، «کانون کنشگران سوسیالیست، دموکرات و آزادیخواه هانوفر»، کانون دموکراتیک پناهندگان و دیگر گروهها و احزاب ایرانی و کورد در این کارزار برای پشتیبانی از کارگران ایران حضور داشتند.

در بخش سوم این حرکت اعتراضی بولتنِ «اتحاد بین المللی در حمایت از کارگران در ایران»، ترجمه اطلاعیه «سندیکای شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه، سندیکای نیشکر هفت تپه، چهار نهاد کارگری»، و نیز ترجمه نامه های بهنام ابراهیم زاده، محمود صالحی و جعفر عظیم زاده در ارتباط با اجلاس سازمان جهانی کار به صورت یک مجموعه در اختیار خانم کورین کورتیس، مسئول امور سندیکایی سازمان جهانی کار قرار داده شد.

قطعنامه پایانی این تجمع اعتراض آمیز توسط دکتر مجید مشیدی، پایه گذار کانون دمکراتیک پناهندگان در 14 بند قرائت شد.

در این قطعنامه ضمن اعتراض به حضور هیئت نمایندگی کارگری ایران در اجلاس سازمان جهانی کار، آنها را نمایندگان تشکل های کارگری دست ساز و وابسته به رژیم جمهوری اسلامی معرفی کرده بود که در سرکوب و کنترل مبارزات کارگری نقش مستیقم داشته اند.

در قطعنامه همچنین بر آزادی فعالیت تشکلهای مستقل کارگری تاکید شده بود. افزایش دستمزد کارگران و بازنشتگان، بیمه بیکاری مکفی برای بیکاران، برخورداری کارگران فصلی و ساختمانی از قوانین تامین اجتماعی، «ممنوعیت کار کودکان و برخورداری آنها به طور مساوی از امکانات آموزشی و رفاهی و بهداشتی صرفنظر از موقعیت اقتصادی و اجتماعی والدین، نوع جنسیت و وابستگی های ملی و نژادی و مذهبی»، برچیده شدن تبعیض های ملی و قومی علیه کارگران مهاجر بویژه کارگران افغان و رعایت حقوق شهروندی و حقوق برابر برای همه ساکنین ایران، «آزادی بدون قید و شرط کلیه کارگران، معلمان، وکلا و روزنامه نگاران زندانی»  نیز از دیگر بندهای قعنامه محسوب می شد.

در قطعنامه از تمامی جنبش های آزادیخواهانه و برابری طلب، حمایت و سرکوب و دستگیری و محاکمه فعالین این جنبش ها به شدت محکوم شده بود.

در بند پایانی  قطعنامه ضمن محکوم کردن جنگها و اختلافات قومی و ناسیونالیستی و مذهبی تحمیل شده به مردم خاورمیانه از مبارزه کارگران و زحمتکشان این منطقه پشتیبانی شده بود. همبستگی بین المللی کارگران جهان با «کارگران، زحمتکشان و مردم خاورمیانه» خواست پایانی مطرح شده در قطعنامه بود.

در پایان لازم به ذکر است؛ این کارزار پشتیبانی از کارگران ایران با اجرای «نسرین واقعی» از اعضای هیات اجرائی کانون دموکراتیک پناهندگان (DNF) در سوئیس برگزار شد.

آکسیون اعتراضی 6 ژوئن با پخش موسیقی کوردی و اجرای رقص کوردی به پایان رسید.

*سازمان جهانی کار (ILO)  در سال 1919 و به دنبال گفتگوهای صلح پاریس با هدف پرداختن به امور کار و کارگران تاسیس شده است. این سازمان از زیر مجموعه های سازمان ملل متحد محسوب می شود.

 

 

گزارش مقدماتی از ژنو

حسین نقی پور

سرکوبگران کارگران را از مجامع بین المللی کارگری اخراج باید گردند با حمایت از فراخوان کمیته برگزار کننده تظاهرات ۶ ژوئن در سوئیس، طیف وسیعی از نهادها، نیروها و فعالان کارگری و سیاسی از سوئیس و برخی دیگر از شهرهای اروپا، در همبستگی با کارگران ایران و علیه حضور عوامل جمهوری اسلامی در کنفرانس سالانه سازمان جهانی کار، با شعار اخراج سرکوب گران کارگران از مجامع جهانی کار، در میدان ملت های شهر ژنو مقابل مقر اروپائی سازمان ملل، گرد هم آمدند. فعالان این آکسیون با پخش اعلامیه هائی به زبان های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی و فارسی در میان شرکت کنندگان در کنفرانس به افشای رفتار ضدکارگری جمهوری اسلامی و طرح مطالبات فعالان کارگران ایران پرداختند.

قطعنامه پایانی و بیانیه های شرکت کنندگان و حمایت کنندگان این آکسیون، نمایشگر همبستگی با مطالبات و خواست های فعالان کارگری ایران و نقد آنان بر مماشات سازمان جهانی کار با عوامل جمهوری اسلامی بود که در نامه های این فعالان به کنفرانس امسال منعکس شده بودند. این نامه ها و بسیاری اسناد و اخبار دیگر، توسط فعالان اتحاد بین المللی با کارگران ایران ترجمه و در اختیار کورین کورتیس مسئول امور سندیکائی سازمان جهانی کار قرارگرفت. همچنین کاتارینا پرلیت پرزیدنت سندیکای S.S.P سوئیس، اتحادیه سندیکاهای سوییس U.S.S دربرگیرنده حدود ۱۰ سندیکای سوئیس و پرزیدنت سندیکای اندونزی D.P.P ، با حضور و سخنان پر شور خود از جمله پشتیبانی کنندگان این آکسیون و خواست های کارگران ایرانبودند.

در این آکسیون، فعالان سیاسی و کارگری به گسترش ارتباط با سندیکاهای کشورهای محل اقامت خود برای روشنگری هرچه بیشر در مورد ماهیت ضدکارگری جمهوری اسلامی و وضعیت واقعی مبارزات کارگران ایران فراخوانده شدند ۶ ژوئن ۲۰۱۶

 

 

برگزاري آكسيون اعتراضي مقابل مقر سازمان ملل در ژنو

گزارش راديو ندا از آكسيون اعتراضي در مقابل مقر سازمان ملل در ژنو بخاطر حضور نمايندگان جمهوري اسلامي در اجلاس سالانه سازمان جهاني كار (ILO )، در گفتگو با عليشير مباركي از اتحاد بين المللي در حمايت از كارگران در ايران، مجيد مشيّدي يكي از سازمان دهندگان اين آكسيون اعتراضي و علي رسولي از كانون هاي همبستگي با كارگران در ايران

گوش کنید: http://www.radioneda.de/2016/06/06/Zhenev160606.mp3

انعکاس تظاهرات6ژوئن در رسانه های سوئیس:

-Mobilisation pour les travailleurs iraniens

http://www.lecourrier.ch/139740/mobilisation_pour_les_travailleurs_iraniens

-Manifestation de solidarité avec les travailleurs iranien

http://demirsonmez.blog.tdg.ch/archive/2016/06/07/manifestation-de-solidarite-avec-les-travailleurs-iranien.html

 

 

 

شلاق زدن به کارگران عین شکنجه است

تشکیل پرونده با عنوان شاکی خصوصی علیه کارگران ، تلاش برای خلع سلاح آنها در مقابل خصلت استثمار گرانه کارفرمایان و پنهان کردن ماهیت سرمایه داری در روابط  میان کار و سرمایه است.

کار فرمایان و دولتشان با قانونی جلوه دادن شکنجه (شلاق زدن) از طریق تشکیل پرونده های  با عنوان شاکی خصوصی علیه کارگران دارند دوران برده داری را احیا می کنند.

دستگاه قضایی جمهوری اسلامی کارگران معدن طلای آق دره را به دلیل اینکه برای حفظ شغل خود دست به اعتراض زده اند ، با ترفتد و تبانی میان خود و کارفرماها پرونده های خصوصی علیه کارگران بی گناه تشکیل می دهند . دستگاه قضایی در روند حمایت از کارفرمایان تلاش می کند با زدن اتهامات بی اساس و تشکیل پرونده با عنوان شاکی خصوصی مبارزه و نبرد طبقاتی میان کارگر و کار فرما را مخدوش کنند، بر مبنای چنین ترفندی است که علیه کارگران معدن طلای آق دره تشکیل پرونده داده محاکمه کرده  و زندانهای بلند مدت علیه شان قرائت کرده اند، نباید فراموش کنیم جمهوری اسلامی طی 37 سال گذشته بار ها کارگران را با شلاق شکنجه کرده است اما تشکیل پرونده با عنوان شاکی خصوصی علیه کارگران با محاکمه کارگران پلی اکریل اصفهان به صورت سیستماتیک طرح شد و اکنون با شلاق زدن کارگران معدن آق دره سرعت گرفته است ، اگر در مقابل چنین ترفند و تبانی اقدام اعتراضی عاجلی و گسترده صورت نگیرد کارفرمایان با استفاده از ابزار های خود یعنی دولت و دستگاههای قضایی و امنیتی تمامی کارگران و عرصه مبارزه طبقاتی را منحرف خواهند کرد،

ما در کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری ضمن محکوم کردن شکنجه کارگران ( شلاق زدن ) به طرح تشکیل پرونده های با عنوان شاکی خصوصی اعتراض کرده ، از تمامی فعالین و تشکل ها می خواهیم  هر چه گسترده و متحدانه تر در مقابل پروژه ضد کارگری شاکی خصوصی اقدام به اعتراض کنند.

کارگر زندانی ، معلم زندانی ، زندانی سیاسی  آزاد باید گردند

شکنجه کردن انسانها ممنو ع باید گردد.

شلاق زدن عین شکنجه است

کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری

16/3/1394

 

 

جعفر عظیم زاده را آزاد کنید !!!

در ایران وقتی کارگران و معلمان افزایش دستمزد یا دستمزد های معوقه خود را  می خواهند، وقتی می خواهند تشکل های مستقل خود را تشکیل بدهند و … وقتی زنان آزادی و حقوق انسانی می خواهند ، وقتی کودکان به جای کار و آواره بودن در خیابانها به مدرسه بروند ، وقتی کارگران ، معلمان و دانشجویان و جوانانی که می خواهند دانشگاهها ، مدارس ، بیمارستانها رایگان بوده و همه افراد جامعه بیمه شوند ، وقتی فعالین کارگری، معلمان فعال و فعالین جنبش های اجتماعی خواهان آزادی بیان ، قلم ، مطبوعات ، زبان ، هویت ملی و قومی و غیره می شوند ، وقتی جوانان ، فعالین و روزنامه نگاران و …  به وجود میلیونها بیکار ، میلیونها معتاد ، هزاران زن و مرد کارتون خواب  اعتراض می کنند، با شدیدترین سرکوب و ضرب و شتم ، دستگیری ، محاکمه و زندان رو برو می شوند. در این راستا هزاران زن و مرد ، پیرو جوان ، کارگر و معلم ، پرستاران و بازنشستگان و فعالان جنبش های مختلف با اتهامات مختلف از جمله اتهامات امنیتی هم اکنون زندانی هستند از جمله به عنوان نمونه از زندانیانی هم چون جعفر عظیم زاده ، بهنام ابراهیم زاده ، محمد جراحی ، مهدی فراحی شاندیز، کبودوند ، امیر امیر قلی ، سعید شیرزاد، عبدالرضا قنبری ، بهلولی ، نیک نژاد ، خالد حردانی و …می توان نام برد.که بیگناه زندانی شدند.و در بدترین شرایط تحت فشار های روحی و روانی نگهداری می شوند . دستگاههای قضایی و امنیتی به صورت سیستماتیک شرایطی را برای  زندانیان، ایجاد کردند که آنها در زندانها گرفتار بیماریهای لاعلاج می شوند، که حتی در صورت که بخت یارشان باشد آزاد شوند  بیماریهای فراوانی با خود به همراه می آورد، اکنون فعال کارگری زندانی جعفر عظیم زاده بعنوان  نمونه ی است که در چنین وضعیتی برای اعتراض به اتهامات امنیتی دست به اعتصاب غذا زده است ، از اعتصاب غذای جعفر 40 روز می گذرد ، اما متاسفانه بی توجهی مسئولین باعث شده جان جعفر عظیم زاده به شدت در خطر باشد.

ما در کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری ضمن اعلام اینکه مسئولیت  حفظ جان  جعفر عظیم زاده  و تمامی زندانیان به عهده  مقامات جمهوری اسلامی است ، خواهان آزادی فوری و  بدون قید و شرط جعفر عظیم زاده و بقیه زندانیان هستیم .

جعفر عظیم زاده آزاد باید گردد

کمیته پیگیری ایجاد تشکل های کارگری

16 /3/1395

 

 

نجیبه صالح زاده با قرار وثیقه آزاد شد

چند بار از سوی پلیس اماکن عمومی فرماندهی انتظامی شهرستان سقز با شماره 09357353412 تماس گرفتند که صاحب شماره فوق ( نجبیه صالح زاده ) خود را به اماکن جهت تمیکل پرونده معرفی کند . نجیبه هم در جواب گفته بود “من نمی آیم تا حکم دادگاه نباشد”

روز یکشنبه مورخ 5/2/95 ساعت 30/ 12 دقیقه ظهر دو نفر موتور سوار به درب خانه ما آمدند و از نجیبه درخواست کردند تا جهت تکمیل پرونده به اماکن تشریف بیاورد.

اما نجیبه صالح زاده اظهار می دارد که هر زمان از طرف قوه قضائیه احضاره برایم ارسال شود خواهم آمد.

روز شنبه مورخ 11/3/95 ساعت یک ظهر احضاریه به نجیبه صالح زاده ابلاغ شد.

متن احضاریه

از : پلیس اماکن عمومی فرماندهی انتظامی شهرستان سقز

به : سرکار خانم نجیبه صالح زاده

موضوع : احضاریه

سلام علیکم

با صلوات بر محمد و ال محمد ( ص) و عرض احترام در اجرای دستور مقام محترم قضایی بدینوسیله به جنابعالی ابلاغ می گردد. راس ساعت 10 صبح مورخ 12/3/95 جهت بررسی موضوع و تکمیل پرونده در این پلیس حضور به هم رسانید.

بدهی است عدم مراجعه در وقت مذکور مراتب ضمن اطلاع به مراجع قضایی نسبت به جلب اقدام خواهد گردید.

رئیس پلیس اماکن عمومی شهرستان سقز

نجبیه صالح زاده در وقت مقرر خود را به اماکن شهرستان سقز معرفی کرد و از سوی دو نفر از ماموران بازجویی شد.

اتهام نجیبه صالح زاده داشتن فیس بوک و مطالبی که در فیس بوک منتشر کرده بود از جمله مطلبی در حمایت از رضا شهابی.

ولی نجبیه صالح زاده اظهار کرد که فیس بوک ندارد و هیچ مطلبی نیز در فیس بوک منتشر نکرده است. اما بازجویان اصرار می کردند که با شماره همراه 09357353412 که سند آن بنام شما است این فیس بوک درست شده و پلیس فتا آن را پیگیری کرده اند.

روز پنجشنبه مورخ 13/3/94 نجیبه صالح زاده را به دادگاه منتقل کردند و به دلیل عدم حضور قاضی دادگاه به امروز دوشنبه مورخ 17/3/95 موکول شد.

ساعت 20/10 دقیقه صبح 17/3/95 پرونده نجیبه صالح زاده را به دادیاری شعبه دوم دادگستری شهرستان سقز ارسال کردند.

تفهیم اتهام : توهین به مقدسات و توهین به رهبر جمهوری اسلامی .

نجبیه صالح زاده ضمن رد این اتهام اعلام کرد که من فیس بوک ندارم و این اتهام را نیز قبول ندارم.

قاضی پرونده از ایشان بازجویی می کند و چند مورد دیگر را نیز به او ابلاغ می کند. از جمله سفر به فرانسه بنابه دعوت سندیکا های فرانسه همراه محمود صالحی و مراجعه به دادگاه سقز در سال گذشته همراه همسر عثمان اسماعیلی و …

در واقع این اتهام هیچ ربطی به نجیبه صالح زاده ندارد و این یک پرونده سازی برای خانواده محمود صالحی است. چون نجبیه صالح زاده فیس بوک ندارد. بنابراین بازجویی و تشکیل پرونده برای نجبیه صالح زاده تنها به دلیل این است که همسر یک کارگر است و قاضی محترم پرونده در اظهارات خود به آن اشاره کرده بود که ” محمود صالحی چه ربطی به طبقه کارگر دارد و کسی در ایران پیدا نمی شود که از کارگر دفاع کند جز محمود صالحی و عثمان اسماعیلی و….” قاضی پرونده قرار بازداشت نجبیه را صادر می کند و اما ایشان را با وثیقه آزاد کرد.

منبع: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009866673184

 

 

پایمالی حقوق کارگران از طرف اداره‌کل کار و خانه کارگر آذربایجان‌غربی!

کارگران کارخانه قند ارومیه از تضییع حقوقشان توسط اداره کار و خانه کارگر آذربایجان‌غربی پرده برداشتند.

به گزارش18خرداد آناج ، بر اساس تبصره 2 بخشنامه 151655-25/12/86 دفتر وزیر کار مصوب شده که کارگران فصلی نیز منطبق بر این قانون همزمان با سایر افراد و کارگران حق و حقوق دریافت نمایند اما بعد از تصویب و ابلاغ این بخشنامه هیچ اقدامی از طرف سازمان‌های ذیربط برای حقوق کارگران صورت نگرفته است.

کارخانه قند ارومیه یکی از این شرکت‌هاست که کارگرانش نسبت به عدم اجرایی شدن این بند اعتراض دارند.

یکی از کارگران ابراز کرد : بعد از تصویب و ابلاغ این بند هیچ اقدام در خور شانی برای کارگران صورت نگرفت تا اینکه تصمیم گرفتیم در سال 94 شکایتی برای اجرای این بند تنظیم کنیم.

وی افزود: در سال 94 این شکایت تقدیم شد ولی با میانجی گری خانه کارگر و کارکنان سازمان کار قرار شد این معوقات تا سال94 و حق و حقوق کارگران به طور کامل پرداخت شود ولی تا کنون هیچ اتفاقی رخ نداده است.

به نظر می‌رسد وعده‌های متعدد ارائه شده از طرف اداره‌کل کار و خانه کارگر آذربایجان‌غربی باعث شده تا آنها نه تنها به حقوق خود نرسند بلکه ضربه بیشتری را نسبت به این قضیه متحمل شوند. با این همه پس گرفتن شکایت کارگران کارخانه قند ارومیه منوط به اجرای صحیح این بخشنامه بوده که هنوز عملی نشده است.

با این حساب، کوتاهی اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی جهت احقاق حقوق این کارگران نیز کاملاً مشهود است.

بعد از ماجرای کارگران آق دره و سکوت اداره کل کار استان و موضع گیری عجیب تشکل های کارگری رسمی، مِن جمله خانه کارگر آیا وقت آن نرسیده که تصمیم درستی در رابطه مدیریت این سازمان در آذربایجان غربی گرفته شود؟!

 

 

 

تجمع کارگران اخراجی شرکت تأسیسات دریایی خرمشهربرای بازگشت بکار مقابل فرمانداری!

امروز18خرداد،کارگران اخراجی شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی خرمشهردراعتراض به بیکاری وبرای بازگشت بکاردست به تجمع مقابل فرمانداری زدند.

به گزارش 18خردادفارس ،روزگذشته، 30 کارگر شرکت مهندسی و ساخت تأسیسات دریایی خرمشهر که به دلیل متوقف شدن فعالیت این شرکت از کار اخراج شدند.

یکی از کارگران اخراج شده از شرکت تأسیسات دریایی خرمشهر گفت: چرا مسؤولان کاری نمی‌کنند؛ خانواده‌های زیادی به علت بیکار شدن جوانانشان در آستانه ماه رمضان عزادار شده‌اند.

یکی دیگر از کارگران نیز گفت: خانواده‌های ما چه گناهی کرده‌اند که باید جور بیکاری ما را بکشند.

 


اعتصاب وتجمع کارکنان شهرداری برازجان!

کارکنان شهرداری برازجان مرکز شهرستان دشتستان از نخستین ساعت وقت اداری امروز سه شنبه 18خردادماه،در اعتراض به آنچه سو مدیریت شهرداری نامیده اند دست از کار کشیدند و به حالت اعتراض در محوطه شهرداری تجمع کرده اند.

به گزارش18خردادایرنا،در این تجمع حدود 50نفر از کارمندان ستادی شهرداری به همراه سه معاون کنونی شهردار از جمله معاون شهرسازی، فنی، فرهنگی و کارمندان و کارشناسان خبره حضور دارند.

آنان گفتند: پرسنل شهرداری که 99درصد از آنها را شامل می شود به عملکرد شهردار معترض بوده و تا زمان حصول نتیجه که تغییر شهردار است به محل کارخود باز نمی گردند.

به گفته آنان ، سو مدیریت شهردار، عزل و نصب های غیر کارشناسی، دخالت های بیجای شورا در عزل و نصب ها، استفاده از اعتبارات شهرداری برخلاف بودجه مصوب، بی احترامی به کارمندان توسط شهردار و کنارگذاشتن نیروهای خبره شهرداری از جمله موارد مورد اعتراض کارمندان است.

آنان افزودند، با وجود اینکه همه پروژه های شهرداری عملا تعطیل است و همه نوبت های داده شده به اربابان رجوع به روزهای آینده موکول شده امروز ما برای اینکه شهر تعطیل نشود به کارگران حوزه شهری و جمع آوری زباله ها برای ایجاد نشدن خللی در اوضاع عمومی شهر اجازه اعتصاب نداده ایم ولی اگر به همین منوال پیش برود بدون شک وضعیت از این بدتر خواهد شد.

به بی توجهی شهردار به مطالبات کارمندان و کارگران، مسائل مالی و اقتصادی، عدم پرداخت اضافه کار و قطع بیمه تکمیلی پرسنل درصورتی که از حقوق آنها کسر می شود از دیگردلایل اعتراض تجمع کنندگان نسبت به عملکرد شهردار برازجان است.

شهردار برازجان نیز که برای لحظه ای در جمع معترضین حضور یافت با کسی سخن نگفت و در پاسخ خبرنگارما نیز گفت: اکنون صحبتی ندارم.

سعید شمالی نژاد در نخستین روزهای شهریورماه 94 به سمت شهرداری برازجان منصوب شد.

برازجان مرکز شهرستان دشتستان با حدود95هزار نفر جمعیت بعد از بوشهر بیشترین جمعیت این استان را دارد.

 

 

اعتصاب کارگران فضای سبز شهرداری اقلید دراعتراض به حقوق معوقه وتجمعشان مقابل فرمانداری!

معاون فرماندار اقلید از پرداخت حقوق معوقه کارگران فضای سبز شهرداری این شهر و بازگشت آنان به سر کار خودخبر داد.

بنا به گزارش18خردادفارس، کارگران فضای سبز شهرداری دراعتراض به حقوق معوقه دست از کارکشیدند ودرقابل فرمانداری تجمع کردند. این کارگران بدنبال پرداخت بخشی از مطالباتشان و وعده پرداخت الباقی بسرکارشان بازگشتند.

معاون فرماندار اقلید امروز به مراجعه و درخواست نمایندگان کارگران فضای سبز شهرداری این شهر به فرمانداری اشاره کرد و از مشکلات آنان در زمینه عدم دریافت حقوق از پیمانکار سخن گفت.

خلیل بزرگی عنوان داشت: به منظور رسیدگی به این مشکل با حضور پیمانکار فضای سبز شهرداری اقلید در فرمانداری و پیگیری‌های انجام‌شده و تماس با شورا و شهرداری، 20 میلیون تومان مطالبه پیمانکار در سال 94 امروز به آنان پرداخت شد و بنا به اعلام شورا و شهرداری مابقی طلب آنان بر اساس قرارداد و کارشناسی انجام‌شده به‌حساب آنان پرداخت خواهد شد.

بنابهمین گزارش، با تصمیمات و اقدامات صورت گرفته کارگران فضای سبز شهرداری اقلید که دریافت دستمزد و حقوق، مطالبه اصلی آنان بود به سر کار خود بازگشتند.

 

 

 

سریال تجمعات کارگران شهرداری اهواز دراعتراض به تاخیرچندماهه درپرداخت حقوق!

16خردادماه،جمعی از کارگران خدماتی منطقه یک شهرداری اهواز ونیز تعدادی از کارگران منطقه 5 فضای سبز، مقابل ساختمان شورای شهر تجمع کردند. دلیل این تجمع تاخیر چند ماهه در پرداخت حقوق عنوان شده است. اغلب کارگران شهرداری حدود چهار ماه حقوق عقب افتاده دارند.برخی از کارگران حقوق اسفند 1394 را دریافت کرده اند.

به گزارش18خردادایرنا،احمد باورساد نایب رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر اهواز سه شنبه درباره تجمع کارگران خدمات شهری شهرداری اهواز در مقابل ساختمان شورای شهر اظهار کرد: این تجمع مربوط به کارگران منطقه یک شهرداری اهواز بوده اما همه کارگران شهرداری برای دریافت حقوق و دستمزد خود با مشکل مواجه هستند و روزانه شاهد اعتراض و تجمع این کارگران هستیم.

وی با تاکید بر پیگیری این مساله از سوی شهرداری اهواز افزود: بر اساس قراردادی که با شهرداری دارند پیمانکاران باید برای کارگران خدمات شهری دو ماه و برای کارگران فضای سبز سه ماه تاخیر پرداختی های شهرداری را جبران کرده و حقوق و دستمزد کارگران را به موقع پرداخت کنند اما این پیمانکاران از قرارداد خود تخطی کرده و دستمزد کارگران را به موقع نمی پردازند.

باورساد از تعیین تکلیف مطالبات کارگران شهرداری تا اوایل هفته آینده و با حضور شهردار اهواز خبر داد و اضافه کرد: قرار است که معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز گزارشی از وضعیت مالی پیمانکاران تهیه و ارائه کند تا پیمانکاران متخلف معرفی شوند.

به گفته وی اکنون چند پیمانکار متخلف به حراست شهرداری معرفی شده اند.

وی اظهار کرد: تعلل شهرداری اهواز در پیگیری حقوق کارگران و برخورد با پیمانکاران متخلف باعث نارضایتی کارگران شده که در روزهای اخیر نمونه ای از تجمع در این باره را شاهد بودیم.

این عضو شورای اسلامی شهر اهواز با بیان اینکه اغلب کارگران شهرداری حدود چهار ماه حقوق عقب افتاده دارند گفت: برخی از کارگران حقوق اسفند 1394 را دریافت کرده اند این در حالی است که حقوق آنها در حدود هشت تا 10 میلیون ریال است و علاوه بر مشکلات معیشتی موجود، فرارسیدن ماه رمضان نیز نیازهای آنها را بیشتر کرده است.

دلیل این تجمع تاخیر چند ماهه در پرداخت حقوق عنوان شده است.

کارگران شهرداری اهواز در سال های اخیر بارها در اعتراض به تاخیر در پرداخت حقوق خود دست به تجمع زده اند.

 

 

 

تجمع اعضای شرکت تعاونی مسکن کارکنان صنایع حمل و نقل هوایی کشورمقابل دادگستری رباط کریم!

گروهی از اعضای شرکت تعاونی مسکن کارکنان صنایع حمل و نقل هوایی کشور که بارها در مقابل مراجع مختلف قانونی تجمع کرده بودند، این بار مقابل دادگستری رباط کریم جمع شدند.

به گزارش18خردادخبرآنلاین،ماجرای دنباله دار حضور مدیران دولت قبل در یک تعاونی مسکن که با سرمایه های خرد کارکنان صنعت حمل و نقل هوایی کشور تشکیل شده، بالاخره به دادگستری رسید.

بالاخره پس از سالها کش و قوس مال باختگان این شرکت تعاونی با تجمع مقابل دادگستری شهرستان رباط کریم، ضمن اعتراض به وضعیت بلاتکلیف دارایی های خود، شکایاتشان را به مرجع قضایی بردند.

نماینده اعضای این شرکت تعاونی مسکن گفت: با ارائه این شکایات، مسئولان قضایی شهرستان و استان نیز قول مساعد برای پیگیری داده اند و امیدواریم به زودی تکلیف مالباختگان روشن شود.

ماه ها پیش از این، رضا قدیمی، مدیرعامل سابق این شرکت تعاونی و مدیرعامل سازمان ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران در توضیحاتی اعلام کرده بود ظرف 15 روز کارهای مربوط به خانه دار شدن اعضای شرکت تعاونی سرو سامان خواهد گرفت ولی پس از گذشت سال ها همچنان موضوع حل نشده باقی مانده است.

 

 

اعتراض کارگران آتش‌نشانی تهران به عملکرد نامناسب صندوق ذخیره!

کارگران آتش‌نشانی تهران از عملکرد صندوق ذخیره این سازمان که بیش از ده سال سابقه فعالیت دارد، ابراز نارضایتی کردند.

به گزارش18خردادایلنا،تعدادی از کارگران آتش‌نشانی تهران از عملکرد نامناسب صندوق ذخیره این سازمان انتقاد کردند.

به گفته این کارگران، پرداخت سود این صندوق در سالهای گذشته با مشکل روبرو بوده است و از قرار معلوم، سال 93 این صندوق سودی به اعضای خود پرداخت نکرده است، این در حالیست که قرار بوده سود روزشمار به اعضای این صندوق که بیش از دو هزار نفر هستند، تعلق بگیرد.

در همین حال کارگران می گویند، پس از اعلام انصراف و درخواست بسته شدن عضویت تا ماه ها صندوق ذخیره، سرمایه اعضا را بازپس نمی‌دهد.

یکی از اعضای این صندوق از 5 ماه انتظار برای دریافت موجودی حساب خود پس از اعلام انصراف خبر داد.

این کارگران می‌گویند ما سرمایه‌ای را که سالها در این صندوق ریختیم لازم داریم ولی دستمان به هیچ جا بند نیست.

 

 

عدم پرداخت 3ماه حقوق بیش از ۵۰۰ کارگر خط و ابینه راه‌آهن شمال!

بیش از ۵۰۰ کارگر خط و ابینه فنی راه‌آهن شمال در انتظار دریافت سه ماه حقوق هستند.

به گزارش 18خرداد تسنیم از ساری، با توجه به اینکه تعمیرات و نگهداری خط ریلی یکی از مشاغل حساس و مهم در سیر حرکت قطار بوده و روزانه چندین قطار مسافربری و باری از این مسیر ریلی جابه جایی کالا و مسافران را انجام می‌دهند.

با وجود اینکه تمام تعمیرات و نگهداری خط ریلی راه‌آهن شمال به عهده کارگران خط است متاسفانه کارکنان این شرکت در گرفتن حقوق و مزایای خود با مشکل بزرگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

این در حالی است که کارگران خط، تعمیرکاران، راهداران و راهبان مسیر 20 کیلومتر خط را در روز و شب با پای پیاده بازدید می‌کنند که خط مشکلی نداشته باشد در روز با علامت پرچم سبز و در شب با فانوس، راهبان به لوکومتیو ران علامت و به او این  اطمینان را می‌دهد که خط بازدید شده و هیچ مشکلی برای سیر قطار ندارد.

جمعی از کارکنان خط و ابینه فنی راه‌آهن شمال اعلام کردند: در حال حاضر بیش از 500 نفر از کارکنان شاغل در خط و ابینه راه‌آهن شمال حقوق اسفندماه سال 94 را  با تاخیر در فروردین 95 دریافت کردیم ولی هنوز حقوق فروردین و اردبیهشت و خرداد سال 95 را دریافت نکردیم.

کارکنان خط و ابینه فنی راه‌آهن در ادامه اعلام کردند هنوز سنوات سالیانه خود را از سال 90 تا 94 را دریافت نکردیم.

همچنین این کارکنان با بیان اینکه تمام کارکنان شرکت‌های تابعه راه‌آهن حقوق و مزایای خود را دریافت کرده‌اند، افزودند: با توجه به فرا رسید ماه رمضان و مشکلات معیشتی کارکنان، مسئولان راه‌‌آهن شمال نسبت به پرداخت حقوق معوق کارکنان خط و ابینه فنی شمال اقدام کنند.

 

 

حقوق 234 میلیونی در سازمان متولی امور کارگران!

روزنامه جوان درباره حقوق نجومی مدیران دولتی گزارش داده است: گويا قصه فيش‌هاي حقوق نجومي برخي از مديران دولتي و نهادهاي وابسته سر دراز دارد، زيرا پس از پايان ماجراي فيش‌هاي حقوقي نجومي مديران بيمه مركزي كه به استعفاي رئيس كل بيمه مركزي انجامید، ‌حالا در رسانه‌ها فيش حقوقي مديران سازمان تأمين اجتماعي و مجموعه شستا (شركت سرمايه‌گذاري تأمين اجتماعي) خبر‌ساز شده است…

ماجراي فاش شدن پرداخت‌هاي نجومي در برخي از دستگاه‌هاي دولتي تا آنجا پيش رفت كه معاون اول رئيس‌جمهوري در نامه‌اي رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي را مأمور ارائه تمهيداتي براي ساماندهي پرداخت مديران دولتي كرده است.

حساسيت‌ها روي دستمزد مديران برخي نهادها زماني جنجال به پا كرد كه فيش حقوقي يكي از مديران ارشد بيمه مركزي از فضاي مجازي سر برآورد و دست به دست ميان كاربران چرخيد؛ پرداختي در حدود 87 ميليون تومان در يك ماه. در فيش حقوقي افشاشده، وام ضروري 400 ميليون‌توماني، وام خودرو، اضافه‌كار چهار ميليون‌توماني، فوق‌العاده 33 ميليون‌توماني و مواردي از اين دست به چشم مي‌خورد كه البته جاي تأمل دارد…

ماجراي فيش‌هاي عجيب و غريب اما تنها به بيمه ختم نشد. تنها چند روز پس از حوادث بيمه مركزي، قائم‌مقام سازمان نظام پرستاري كشور نيز وجود فيش‌هاي حقوقي ماهانه ۷۰ تا ۹۰‌ميليوني را در وزارت بهداشت كاملاً طبيعي دانست؛ او حتي به پرداخت‌هاي چند صد‌ميليوني براي افراد معدودي نيز اذعان كرد.

پس از وزارت بهداشت، سونامي افشاي پرداخت‌هاي نجومي اين بار به صنعت خودرو رسيد؛ بر اساس صورت‌هاي مالي منتشره يكي از شركت‌هاي اين صنعت، بيش از 300 ميليون تومان به عنوان حق حضور و پاداش هيئت‌مديره اين شركت براي سال 1394 در نظر گرفته شده است..

از سوی دیگر در خروجی رسانه‌ها فیش حقوقی یکی از مدیران بانک رفاه (یکی از زیرمجموعه‌های تأمین اجتماعی مربوط به اسفندماه سال 94) نشان از دستمزد 234 میلیون تومانی دارد که حدودا معادل دستمزد 300 کارگر حداقل دستمزد بگیر است.

در شرايطي كه حداقل دستمزد 812 هزار تومان تعيين شده، چنين مقياس‌هايي در پرداخت، آن هم در دولتي كه همواره از كمبود منابع مي‌نالد، جاي شگفتي دارد. اگرچه مخالفان دولت از موج رسانه‌اي اين واقعه به اندازه كافي استفاده سياسي كرده‌اند، با اين حال اما نمي‌توان منكر وجود اين ضايعه در دولت شد. حال آنكه اسحاق جهانگيري معاون اول رئيس‌جمهوري، تمامي اعضاي دولت را به نظارت و جلوگيري از پرداخت‌هاي خلاف عرف و قانون در حيطه فعاليت خود مكلف كرده، وليكن چگونگي ساماندهي نظام پرداخت در دولت مسئله‌اي حساس و حائز اهميت بسيار است؛ چنان كه با سختگيري‌هاي بيش از حد در ميزان حقوق‌هاي پرداختي، امكان دارد برخي مديران كيفي و كارآزموده از دولت بروند يا دولت با ريزش انگيزه و نيروي كيفي مواجه شود.

منبع: آرمان پرس

 

 

تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی در گچساران 160 کارگر را بیکار کرد

۶۰درصد از واحدهای تولیدی و صنعتی در گچساران اکنون به‌دلیل نبود سرمایه در گردش، کمبود منابع مالی و رکود تعطیل و نیمه‌تعطیل هستند.

به گزارش 18خرداد تسنیم شهرستان گچساران به‌دلیل برخورداری از منابع نفت و گاز و به‌عنوان یک شهر صنعتی نقش بسیاری در تولید درآمد در کشور دارد.

این شهرستان اکنون 30 درصد از نفت کشور را تولید می‌کند و سهم بسزایی در درآمدزایی در کشور دارد. از این شهر به‌عنوان پنجمین ابرمخزن‌ تولید نفت در جهان و دومین تولید کننده گاز در کشور یاد می‌شود.

تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی در گچساران و به‌دنبال آن بیکار شدن تعدادی از کارگران اکنون یکی از مشکلات در این شهرستان بوده است.

از تعداد 74 واحد تولیدی و صنعتی در شهرستان گچساران اکنون حدود نیمی از آنها به‌دلیل وجود مشکلات کمبود نقدینگی و مشکلات مالی تعطیل بوده است.

کمبود نقدینگی سبب تعطیل و نیمه‌تعطیل شدن 60 درصد از واحدهای تولیدی و صنعتی در گچساران شده و تعدادی از کارگران این واحدها را خانه‌نشین کرده است.

در حال حاضر 35 واحد تولیدی و صنعتی در گچساران تعطیل بوده و تعداد 12 واحد تولیدی و صنعتی در این شهرستان نیز غیرفعال هستند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گچساران اظهار داشت: تعطیلی برخی واحدهای تولیدی و صنعتی اکنون یکی از مشکلات در حوزه صنعت در این شهرستان است.

رضا شریفی گفت: عدم تأمین سرمایه در گردش و کمبود نقدینگی منجر به تعطیلی و نیمه‌تعطیل شدن تعداد بسیاری از واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان گچساران شده است

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه در حال حاضر بیش از نیمی از واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان گچساران تعطیل و نیمه‌تعطیل هستند.

شریفی با اشاره به اینکه اکنون 35 واحد تولیدی و صنعتی در گچساران تعطیل هستند، افزود: 12 واحد تولیدی و صنعتی نیمه‌تعطیل هستند.

وی تعداد واحدهای تولیدی و صنعتی فعال در شهرستان گچساران را 27 واحد عنوان کرد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت گچساران تصریح کرد: رکود، عدم سرمایه در گردش و کمبود منابع مالی و معوقات و بدهی‌های بانکی از علل اصلی تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی در این شهرستان است.

شریفی بیان کرد: نبود سرمایه در گردش و کمبود منابع مالی به تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی در شهرستان گچساران منجر شده و این مسئله سبب بیکار شدن کارگران زیادی شده است.

شریفی گفت: تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی در گچساران سبب بیکار شدن تعداد 160 نفر از کارگران این واحدها در این شهرستان شده است.

 

 

تجمع خانوارهای ساکنان نسقی رشت در مقابل استانداری گیلان!

جمعی از ساکنان منازل مسکونی نسقی رشت صبح امروز در مقابل استانداری گیلان تجمع کردند.

به گزارش 18خرداد کاسپین جمعی از ساکنان منازل مسکونی نسقی رشت صبح امروز در مقابل استانداری گیلان تجمع کردند.

تجمع کنندگان خواستارحل مشکل آب، برق و گاز ۷۷۰۰ منزل مسکونی نسقی شهرستان رشت شدند.

 

 

جان باختن یک کارگر در کارگاه مترو تهرانبراثر سقوط از جرثقیل!

مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران از سقوط یک کارگر هنگام بستن قطعات از دستگاه جرثقیل در کارگاه مترو خیابان مولوی خبر داد و گفت که این کارگر 35 ساله به دلیل شدت جراحات وارده در این حادثه جان باخت.

به گزارش18خرداد ایرناحسن عباسی روز سه شنبه افزود: حدود ساعت 14 امروز حادثه سقوط کارگر از جرثقیل کارگاه مترو در حال ساخت خیابان ولیعصرتقاطع مولوی جنب مهدیه تهران به سامانه 115 اعلام و ماموران یک تیم امدادی و درمانی به محل حادثه اعزام شدند.

وی تصریح کرد: باحضور تکنسین های اورژانس مشاهده شد کارگر 35 ساله به دلیل شدت جراحت وارده ناشی از سقوط از ارتفاع جرثقیل جان باخته است.

هیجدهم خردادماه1395

 

 

بابەتی هاوپۆل

ماموستا ابراهیم سلیمی به سه سال حبس محکوم شد

ماموستا ابراهیم سلیمی، امام جمعه مسجد “چهار یار نبی” پیرانشهر توسط دادگاه ویژه روحانیت ارومیه …