چوار شه‌ممه‌ 6 كانونی یه‌كه‌م 2023

هشت زندانی سیاسی کُرد در اعتاض به واقعه ‘بند ٣٥٠’ اعتصاب کردند

در اعتراض به یورش بی سابقه به بند 350 زندان اوین، هشت زندانی سیاسی کُرد در زندانهای جنوب ایران اعتصاب کردند.خبرگزاری دیدبان حقوق بشر کردستان به نقل از یکی از زندانیان گفت: ‘این اعتصاب غذا به مدت سه روز ادامه خواهد داشت و بیشتر زندانیان اعتصاب‌کننده، از زندانیان سیاسی کُرد محسوب می‌شوند.’

گفته شده که این اعتصاب غذای هماهنگ از جمعه 5اردیبهشت در زندان‌های مختلف جنوب ایران آغاز شده و دست‌کم ده‌ها زندانی سیاسی کُرد از جمله علی مرادی، کمال شریفی، محمد حسین رضایی و افشین سهراب‌زاده در زندان میناب، کریم موسی‌زاده، اسعد صلواتی و شاکر عیان‌پور در زندان بندرعباس و بدیع حسین‌پناهی در زندان بندر لنگه و چندین زندانی سیاسی دیگر اکنون در اعتصاب غذا هستند.

گفتنی است صبح روز پنج‌شنبه ۲۸ فروردین‌ماه ۱۳۹۳، در پی اعتراض زندانیان بند ۳۵۰ اوین به نحوه بازرسی، ماموران امنیتی به زندانیان معترض و بی دفاع هجوم برده و تعدادی از زندانیان سیاسی و مدنی در جریان درگیری به شدت مجروح شدند.

بابەتی هاوپۆل

بازداشت حکیم محمدپوری، فعال زیست‌محیطی عضو انجمن پاژین بانە

در ادامە بازداشت فعالان کورد در کوردستان ایران، یکی از اعضای فعال انجمن زیست‌محیطی “پاژین” …

وەڵامێک بنووسە

پۆستی ئەلکترۆنیکەت بڵاو ناکرێتەوە .

ئەم ماڵپەڕە لە ئەکیسمێت بۆ کەمکردنەوەی هەرزە واڵە و سپام سوود دەگڕێ. فێربە چۆن زانیاری بۆچونەکانت ڕێکدەخرێت.