یه‌ك شه‌ممه‌ 13 تشرینی یه‌كه‌م 2024

یک زندانی سیاسی کُرد اعدام شد

«منصور آروند» زندانی سیاسی کُرد که مدتی پیش از زندان مهاباد به زندان میاندوآب منتقل شده بود، صبح دیروز در این زندان اعدام شده است.
کانون مدافعان حقوق بشر کردستان اعلام کرده که  «منصور آروند» که در روز پنج‌شنبه ١٧ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۴، از سوی ماموران وزارت اطلاعات از زندان مرکزی مهاباد به زندان میاندوآب منتقل شده بود، سحرگاه دیروز یکشنبه ۲۴ خردادماه در این زندان اعدام شده است.

اعدام این زندانی سیاسی در حالی صورت گرفته که قبلا در زندان ارومیه به وی اعلام شده بود که حکم اعدامش با یک درجه تخفیف به حبس ابد کاهش یافته است.

یکی از اعضای خانواده این زندانی سیاسی کرد ضمن تایید این خبر به کانون مدافعان حقوق بشر کردستان گفت که امروز از زندان میاندوآب تماس گرفته اند و بعد از مراجعه خانواده ام ، در زندان میاندوآب به آنها اعلام شده که وی صبح دیروز اعدام شده است.

«منصور آروند» در خردادماه سال ١٣٩٠، در منزل شخصی خود در مهاباد دستگیر شد.
این زندانی سیاسی کُرد ماه‌ها در بازداشتگاه‌های اداره اطلاعات مهاباد تحت شکنجه قرار گرفت و سرانجام در ٢٣ خردادماه ١٣٩١، از سوی شعبه یک دادگاه انقلاب شهر مهاباد، به اعدام محکوم شد.

دلیل صدور حکم اعدام این زندانی سیاسی کُرد، اتهاماتی همچون «محاربه با خدا» و «تبلیغ علیه نظام و عضویت در حزب دموکرات کردستان» عنوان شده بود.

«منصور آروند» در تاریخ ۸ آذرماه سال گذشته از زندان مرکزی ارومیه به زندان مهاباد انتقال یافت.

پس از انتقال به زندان مهاباد به طور شفاهی به این زندانی سیاسی اطلاع داده شد که حکم اعدام وی از سوی دیوان‌عالی کشور نقض و با یک درجه تخفیف به حبس ابد تبدیل شده است.

پیش‌تر یک منبع از زندان مهاباد در این باره به «کانون مدافعان حقوق بشر کردستان» گفته بود که «منصور آروند» قبل از انتقالش از زندان مهاباد به هم‌بندی‌های خود گفته بود، وی شک دارد که حکم اعدامش لغو شده باشد، زیرا هیچ‌گاه به طور رسمی و کتبی حکمی مبنی بر لغو حکم اعدامش دریافت نکرده است.

بابەتی هاوپۆل

ماموستا ابراهیم سلیمی به سه سال حبس محکوم شد

ماموستا ابراهیم سلیمی، امام جمعه مسجد “چهار یار نبی” پیرانشهر توسط دادگاه ویژه روحانیت ارومیه …

وەڵامێک بنووسە

پۆستی ئەلیکترۆنییەکەت بڵاوناکرێتەوە. خانە پێویستەکان دەستنیشانکراون بە *

ئەم ماڵپەڕە لە ئەکیسمێت بۆ کەمکردنەوەی هەرزە واڵە و سپام سوود دەگڕێ. فێربە چۆن زانیاری بۆچونەکانت ڕێکدەخرێت.