اعتصاب اپراتورهای تاکسی تلفنی بیسیم سامانه 133شهرداری تهران دراعتراض به عدم پرداخت حقوق!
تجمع1500راننده تاکسی بیسم در اعتراض به تعطیلی سامانه وبیکارشدن مقابل تعاونی تاکسیرانی!
اپراتورهای تاکسی تلفنی بیسیم سامانه 133شهرداری تهران از چند روزپیش دراعتراض به عدم پرداخت حقوقشان در اعتصاب بسر می برند.
صبح امروز6اردیبهشت ماه، 1500راننده تاکسی تلفنی بیسیم سامانه 133شهرداری تهران در اعتراض به مدیریت تاکسیرانی شهر تهران و قطع تلفن ۱۳۳ در خیابان ملک در مقابل ساختمان تعاونی این سامانه تجمع کردند.این سامانه چند روز است که قطع شده و رانندگان را بیکار کرده است. این در حالی است که تمام درهای این تعاونی به روی معترضان بسته شده و هیچ مسوولی حاضر به پاسخگویی نشده است.
در همین یکی از رانندگان معترض به قطعی اپراتور این سامانه به خبرنگاری گفت: چند تن از کارمندان این اپراتور به دلیل دریافت نکردن حقوقشان اعتصاب کرده و کار نمیکنند که همین مسئله باعث قطعی اپراتور شده است.
او ادامه میدهد: این شرکت املاک زیادی دارد که با فروش آنها میتواند، حقالزحمه کارمندانش را پرداخت کند، و بدین طریق 1500راننده تاکسی را از کار بیکار نکند.
این راننده تاکسی زحمتکش با اشاره به اینکه این اتفاق هر سه ماه یکبار میافتاد، اضافه میکند: من شش ماه است که اجارهخانه ندادهام و اگر یک روز کار نکنم زن و بچهام گشنه میمانند. هر سه ماه یکبار این اتفاق میافتاد و ما همه جمع شدیم تا یک بار برای همیشه جلوی این موضوع را بگیریم.
وی با اشاره به اینکه امروز روز کاری است اما تمام درهای این تعاونی بسته است و کسی پاسخگو نیست، میگوید: بیشتر کسانی که در این سامانه کار میکنند بیش از 30سال سابقه کاری دارند، روا نیست که با قطع شدن این اپراتور نان آنها آجر شود.
او همچنین به راهاندازی نرمافزار کارپینو که در رقابت با اسنپ و تبسی ایجاد شد اعتراض کرده و این سئوال را مطرح میکند که مگر سامانه 133چه اشکالی داشت که یک نرمافزار دیگر را کنار آن قرار میدهند و ما را از کار بیکار میکنند؟
این راننده تاکسی سامانه 133با بیان اینکه سازمان تاکسیرانی هیچ مسوولی ندارد و رییسش استعفا داده و کاندیدای انتخابات شورای شهر شده است، میگوید: اینکه کسی پاسخگو نیست بهخاطر این است که آنها سرگرم منافع سیاسی و انتخاباتی خود هستند و کسی به فکر ما رانندگان بیچاره نیست.
گفتنی است که تاکسی 133 با سابقه بیش از 40 ساله خود در شهر تهران فعالیت داشته و ابتدا با شماره 110 کار خود را شروع کرده که نهایتا با توجه به اینکه شماره 110 از این شرکت سلب شد و به سامانه پلیس اختصاص یافت شماره سامانه 133 جایگزین تاکسی تلفنی شد.
اعتصاب کارگران کشتارگاه دام وطیور ایرانشهر دراعتراض به نداشتن امنیت شغلی وسطح پایین حقوق!
کارگران کشتارگاه دام وطیور ایرانشهر برای جلوگیری از تعطیلی محل کارشان ،بیکارشدن وسطح پایین حقوق دست به اعتصاب زدند.
به گزارش منابع خبری محلی،کشتارگاه دام و طیور ایرانشهر که به عنوان تنها کشتارگاه فعال استان سیستان و بلوچستان لحاظ می شد در کمال ناباوری روز به روز قدرت رقابت را از دست داده و در حال تحلیل نیرو می باشد بطوریکه مطلع شدیم جمعی از کارگران این کشتارگاه در اعتراض به این وضعیت دست از کار کشیده و اعتصاب کردند.
در همین زمینه مدیر عامل کشتارگاه دام و طیور ایرانشهر در تشریح این اقدام کارگران گفت: متأسفانه ورود بی رویه کشتار روز از دو شهر همسایه کرمان و بیرجند به شدت به فرصت اشتغال جوانان بومی ایرانشهر ضرر وارد کرده است.
ناصر سجادی گفت: کشتارگاهی که در پنج سال گدشته با 110 نفر نیرو روزی 6 کامیون مرغ کشتار روز را وارد بازار استان می کرد اکنون با ورود بی دلیل این فرآورده از سایر شهرهای کشور مجبور شده بر خلاف میل باطنی تعدادی از کارگران را اخراج کرده و اکنون با کمتر از 50 نفر تنها دو روز از هفته را مشغول به کار باشند.
وی ضمن اشاره به دریافت حقوق ساعتی کارگران؛ شرایط موجود را یکی از عوامل نارضایتی و در نتیجه اعتصاب کارگرانی که ماهی 200 هزار تومان حقوق دریافت می کنند عنوان کرد و افزود: در سال 95 طی جلسه ایی که با مسئولین اجرایی سطح شهرستان برای حل این معضل گرفته شد؛ مسئولین مربوطه قول دادند که با جمع آوری مراکز توزیع کننده فراورده های غیرقانونی؛ این شرایط بهبود یابد اما متأسفانه این شرایط تا حال حاضر محقق نشده است.
مدیر عامل کشتارگاه دام و طیور ایرانشهر تصریح کرد: با توجه به این که زمانی ایرانشهر تنها کشتارگاه فعال استان معرفی می شد متأسفانه این شرایط پایدار نماند این در حالی است که سایر شهرهای استان با حمایت مسئولین اجرایی با تقویت تولید بومی همان شهر به شدت از ورود هر گونه فراورده های غیر بومی که فرصت اشتغال جوانان را متزلزل می کند؛ خودداری کرده اند.
سجادی ادامه داد: تنها دو الی سه توزیع کننده غیر قانونی در سطح شهرستان با ورود بی رویه کامیون های فرآورده های غیر بومی؛ بازار را در قبضه گرفته که می طلبد با برخورد جدی مسئولین ضمن پایداری فرصت اشتغال، جلوی عوامل ضرر زننده به اقتصاد شهرستان گرفته شود.
یک مسئول دیگر که نخواست نامش فاش شود علت دیگر بحرانی شدن شرایط کشتارگاه دام و طیور ایرانشهر را فروش غیر قانونی مرغ زنده در سطح شهرستان عنوان کرد و افزود: متأسفانه مطرح شدن این موضوع بر خلاف خوشایند برخی از مسئولین است اما آنچه که واضح است تکثیر قارچ گونه مراکز غیر قانونی و غیر بهداشتی زنده فروشی این دام به عنوان عامل مستقیم ضربه به تولید کشتار روز؛ کشتارگاه ایرانشهر است.
وی ادامه داد: استدلالی که برخی از آقایان برای جلوگیری از جمع آوری این مراکز مطرح می کنند این است که چون قدرت ایجاد فرصت اشتغال فراگیر را نداریم؛ هر کس که مایل باشد می تواند اقدام به زنده فروشی نماید این در حالی است که اگر این استدلال را در خصوص کشتارگاهی که هم به صورت سالم و بهداشتی و هم به صورت پایدار فرصت اشتغال جوانان را فراهم می کند رعایت می شد؛ امروز به جای اخراج کارگران روز به روز بر جمعیت آنها افزوده می شد.
اعتراض کارگران شرکت پیمانکاری پتروصنعت جنوب در فاز 12 پارس جنوبی نسبت به کارکردن بدون قرارداد؟
کارگران فاز ۱۲ پارس جنوبی در کنگان از عدم عقد قرارداد در سال جدید و عملکرد شرکت پیمانکاری مربوطه انتقاد دارند.
درهمین رابطه،جمعی از کارگران فاز ۱۲ پارس جنوبی در گفتتگوبا ایلنا از عملکرد شرکت «پتروصنعت جنوب» به عنوان پیمانکار این فاز گازی انتقاد کردند.
کارگران میگویند این فاز گازی در تاریخ اول اسفند ۹۵ در برون سپاری به شرکت پتروصنعت جنوب واگذار شده ولی تا کنون هیچ گونه عقد قرار داد با پرسنل پیمانکار انجام نشده و حتی دستمزد اسفند ماه کارگران به صورت علی الحساب واریز شده و متعاقباً قرار است به دلیل آنچه که عدم عقد قرار داد نامیده میشود، دستمزد فروردین نیز به صورت علی الحساب واریز گردد.
به گفته این کارگران همه این اجحافات در شرایطی رخ میدهد که کارفرمای پیمان دهنده (شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی) نیز هیچ گونه حمایتی از کارگران نمی کند و به مقررات اشتغال مناطق آزاد مبنی بر مسئولیت تضامنی کارفرمای مادر عمل نمیکند.
کارگران فاز ۱۲ میگویند: بیش از هزار کارگر پیمانکاری هستیم که به امان خدا رها شدهایم، نگرانیم که در این شرایط چه بر سر آینده شغلی و سوابق کاری ما میآید.
کارگران شرکتی مخابرات مشهد در راه دست یابی به خواستشان مبنی بر اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و رفع تبعیض!
در پی شکایت جمعی ازکارگران شرکتی مخابرات مشهد، شرکت مخابرات موظف شد مابه التفاوت ناشی از عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل را به این کارگران بپردازد.
اجرای طرح طبقه بندی مشاغل و رفع تبعیض، از مطالبات اصلی کارگران شرکتی مخابرات است.
درهمین رابطه این کارگران به ایلنا گفتند، سال 93 وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در نامهای به مدیریت منابع انسانی شرکت مخابرات ایران، خواستار اجرای طرح طبقهبندی مشاغل شده بود. در این نامه آمده بود که بایستی تبعیض مزدی در مخابرات رفع شود؛ اما شرکت مخابرات ایران به این نامه توجهی نکرد.
حالا جمعی از کارکنان شرکتی مخابرات مشهد علیه مخابرات شکایت کردهاند؛ موضوع شکایت این است که چرا علیرغم دستور مکتوب وزیر کار، طبقه بندی اجرایی نشدهاست.
هیات حل اختلاف اداره کار مشهد هم به نفع این کارکنان رای دادهاست؛ براساس این رای، خدمات اول مخابرات موظف شده مابه التفاوت ناشی از عدم اجرای طرح طبقه بندی مشاغل را به کارکنان شرکتی مشهد بپردازد.
کارکنان شرکتی مخابرات در دیگر شهرها نیز میگویند قصد داریم از مخابرات شکایت کنیم.
اخراج200 کارگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس بندرعباس باعدم پرداخت 3ماه حقوق وعیدیشان!
200کارگر پالایشگاه ستاره خلیج فارس بندرعباس درپایان سال گذشته از کار اخراج شدند.باگذشت بیش از یک ماه از سال جاری3 ماه حقوق وعیدی این کارگران پرداخت نشده است.
به گزارش امروز ایلنا، دستمزد حدود دویست نفر از کارگران پیمانکاری این پالایشگاه از دی ماه سال گذشته پرداخت نشده است.
کارگران میگویند پیش از تعطیلات نوروز به ما وعده دادند که بعد تعطیلات معوقات ما پرداخت میشود؛ ولی نه تنها دستمزد را نپرداختند بلکه عیدی هم واریز نشد.
این کارگران از خاتمه قرارداد شغلی خود در پایان سال گذشته خبر میدهند و میگویند قرارداد برخی از شرکتهای پیمانکاری در پالایشگاه تمام شده و تعداد زیادی از کارگران بیکار شدهاند.
این کارگران از اوضاع نامساعد شغلی کارگران پیمانکاری این پالایشگاه انتقاد دارند و خواستار رسیدگی مسئولین به وضعیت شرکتهای پیمانکاری و قراردادهای شغلی کارگران هستند.
70کارگرمجتمع نیشکر هفت تپه اخراج شدند!
عدم پرداخت 3 ماه حقوق بیش از هزارکارگر این مجتمع!
از صبح امروز (ششم اردیبهشت ماه) ۷۰ نفر از کارگران روز مزدی مجتمع کشت وصنعت هفت تپه پیش از آنکه اعتبار قراردادهای کاری آنها تمام شود اخراج شدند.
فعالان کارگری مجتمع نیشکر هفت تپه با اعلام این خبر به ایلنا گفتند: زمان خاتمه قرارداد این کارگران پایان ماه جاری است اما از صبح امروز چهارشنبه به این کارگران اجازه ورود به محل کارشان داده نشده است.
به گفته این منابع اخراج کارگران یاد شده در حالی صورت گرفته است که تمامی کارگران روز مزد از جمله نیروهای باقیمانده بابت مزایای مزدی پرداخت نشده طلبکارند.
از قرار معلوم این طلب مزدی مجموع این کارگران که تعداد آنها بیش هزار نفر میشود، شامل حقوق بهمن و اسفند سال ۹۵ وفروردین ماه سال جاری به همراه مزایای حق بن مربوط به سالهای گذشته است.
به گفته یکی از کارگران اخراجی همچنین کارفرما زمانی اقدام به اخراج ما کارگران روز مزدی کرده است که در این فصل از سال فعالیت تولیدی بخش های کشاورزی وصنعتی آغاز شده است و بیش از هر موقع نیاز به نیروی کار دارد این در حالیست که اخیرا کارفرمای بخش خصوصی مجتمع نیروی کار جدید استخدام کرده است.
محرومیت کارگران اخراجیهای دوکارخانه تولی پرس و بسته بندی البرزا ز حق بیمه بیکاری به دلیل مخدوش بودن سوابق بیمهای!
حدود ۳۵نفر از کارگران رسمی وقرار دادی دو کارخانه «تولی پرس»و«بسته بندی البرز» که در هفتههای گذشته اخراج شده بودند، به دلیل مخدوش بودن سوابق بیمهای خود از حق در یافت مقرری بیمه بیکاری بازماندند.
کارگران اخراج شده زمانی که برای دریافت مقرری بیمه بیکاری به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کردند متوجه شدند که به دلیل آنچه که سازمان تامین اجتماعی آنرا مخدوش بودن سوابق بیمه عنوان کرده است، واجد شرایط دریافت مقرری بیمه بیکاری نیستند.
در همین رابطه یکی از کارگران اخراج شده «تولی پرس»و«بسته بندی البرز» به ایلنا گفت: حدود ۳۵ کارگر هستیم که تا نزدیک به ۱۴ سال سابقه کاری داریم.
برپایه این اظهارات تعداد ۲۷ نفر از این کارگران تا قبل ازاخراج در استخدام کارخانه تولی پرس بودند و ۷ کارگر دیگر در صنایع بسته بندی البرز مشغول کار بودند.
این کارگر در تشریح موقعیت خود و دیگر همکاران بیکار شدهاش گفت: زمانی که بعد از اخراج برای دریافت مقرری بیمه بیکاری به اداره تامین اجتماعی شهر صنعتی البرز مراجعه کردیم به ما گفته شد که چهار ما از حق بیمه سال ۹۵ آنان به تامین اجتماعی پرداخت نشده است و بنابراین با وجود پرداخت شدن حق بیمه هیچ مبلغی بابت مقرری بیمه بیکاری به ما تعلق نمیگیرد.
وی همچنین در مورد وضعیت کارگران دو کارخانه «تولی پرس»و«بسته بندی البرز» گفت: ظاهرا کارفرما قصد کم کردن تعداد روز های مرخصی حدود ۵۸۰ کارگری شاغل در این دو کارخانه را دارد که به اجبار تا روز نوزدهم اردیبهشت به مرخصی فرستاده شده بودند.
به گفته وی از چند روز پیش مسئولین اداری این دو کارخانه که تحت مسئولیت کارفرمای واحد در محوطهای واقع در شهر صنعتی البرز قزوین مشغول به کارند از کارگران در خواست می کنند که پای برگه ها را امضاء کنند که نشان از توافقی بودن مرخصی ها می داد.ضمن اینکه کارفرما تاکید کرده بعد از تایید این برگه ها هیچ یک از کارگران تا شهریور ماه حق استفاده از مرخصی را ندارند.
عدم پرداخت حقوق اسفندماه وعیدی80 کارگر شهرداری منطقه 4 اهواز!
حدود ۸۰ نفر از کارگر ناحیه ۴ شهرداری اهواز، با وجود پشت سر گذاشتن یک ماه از سال جدید مطالبات مزدی اسفند ۹۵ ، پاداش و عیدی سال ۹۶ خود را دریافت نکردهاند و تنها دستمرد فرودین ماه خود را دریافت کردهاند.
تعدادی از این کارگران با اعلام این خبر به ایلنا، گفتند که با وجود اینکه ۴۰ نفر از آنان شکایتی در این خصوص به اداره کار اهواز ارائه کردهاند اما در عمل پیمانکار مربوطه تمایلی برای پرداخت مطالبات آنان نشان نمیدهد و توپ را به زمین شهرداری میاندازد و شهرداری نیز پاسخ مشخصی به کارگران نمیدهد.
مطابق تبصره ۱ ماده ۱۳ قانون کار مطالبات کارگر جزء دیون ممتاز بوده و کارفرمایان موظف میباشند. بدهی پیمانکاران به کارگران را برابر رای مراجع قانونی از محل مطالبات پیمانکار از محل ضمانت حسن انجام کار، پرداخت نمایند.
این وضعیت در حالی است که بیش از این ۷۰ نفر از کارگران ناحیه ۴ شهرداری سال گذشته به دنبال برگزاری یک تجمع اعتراضی مقابل ساختمان شهرداری با شکایت پیمانکار این مجموعه بازداشت شده بودند.
در آن زمان پیمانکار به کارگران وعده داد بود در صورت اینکه در خصوص پرداخت مطالباتشان شکایت نکنند هر چه سریعتر به حق و حقوق خود می رسند اما این کارگران با بدعهدی پیمانکار مواجه شدند.
سازمان تامین اجتماعی به وظایفش دررابطه با کارگران قرارداد موقت و پروژه ای عمل نمی کند؟
سازمان تامین اجتماعی که در مالکیت قانونی کارگران ایران است، و باید تمام برنامه ها و اقداماتش در راستای منافع کارگران باشد، در عمل رفتاری خلاف واقع و فلسفه وجودی اش از خود بروز داده و می دهد. در حقیقت به جرأت می توان گفت که این سازمان به اکثر وظایف قانونی خود عمل نمی کند.
امروز یک پایگاه خبری تحلیلی دراین رابطه نوشت،همانطور که می دانید تامین اجتماعی از هر قرارداد کار پیمانکاران و سرمایه داران ، یعنی از کل مبلغ قرارداد ۷٫۸ درصد بابت بیمه کارگران دریافت می کند. این بدین معناست که چه پیمانکار کارگران را بیمه کند و چه آنها را بیمه نکند، تامین اجتماعی حق بیمه کارگران را دریافت کرده است. در قبال این دریافت، تامین اجتماعی می باید با بازرسانش بر بیمه کردن کارگران و بررسی مبلغ بیمه پرداختی بوسیله کارفرمایان با حقوق واقعی کارگران، نظارت کند، در حالی که تامین اجتماعی در این زمینه هیچ اقدام عملی انجام نمی دهد.
این وضعیت در مورد کارگران و نیروی کار قرارداد موقت و پروژه ای که جمعیت بزرگی را تشکیل می دهند، فاجعه آفرین است. عدم نظارت و عدم بررسی فرم های بیمه کارگران با حقوق دریافتی شان، در عمل تامین اجتماعی را به سازمانی مدافع منافع اقتصادی پیمانکاران و دلالان در آورده است. نیروی کار و همه کارگران صنعتی قرارداد موقت و پروژه ای، پس از آن که دچار حادثه ای در محیط کار بشوند و از کار افتاده گردند، تازه متوجه می شوند باید با حداقل حقوق زندگی کنند. پیمانکاران به دلیل این که می خواهند پول کمتری ماهانه بابت بیمه پرداخت کنند، بیمه کارگران را با حداقل حقوق محاسبه می نمایند.
در حالی که می دانند در نهایت، تامین اجتماعی همه مبلغ حق بیمه کارگران را از پیمانکار می گیرد. در حقیقت بازنده این بی قانونی که به وسیله تامین اجتماعی و پیمانکاران کاربردی می شود، قربانی شدن آینده خانواده کارگران است. این وضعیت در حالی است که تامین اجتماعی متعلق به میلیون ها کارگری است که از سال های ۱۳۲۵-۱۳۲۶ تا به امروز با پرداخت حق بیمه این سازمان را سامان داده اند. ( ۲۳ درصدی که پیمانکاران در ظاهر به نام کارگران واریز می کنند در حقیقت آن بخش از سهم حقوق کارگران است که مستقیما باید توسط پیمانکار به حساب تامین اجتماعی واریز گردد ) درصورتی که برخی آن را سهم کارفرما تصور می کنند، این یک برداشت نادرست از واقعیت است.
علاوه بر مطالب گفته شده در بالا طبق قانون کار موجود، باید برای محاسبه بازنشستگی کارگران دو سال آخر بازنشستگی مورد بررسی قرار گیرد. مسئولیت هر خلاف در این زمینه به سازمان تامین اجتماعی بر می گردد که بازرسانی برای نظارت بر کار پیمانکاران و محاسبه حقوق دریافتی نیروی کار را کاربردی نکرده است. در حال حاضر با بهانه قرار دادن برخی موارد، پنج سال آخر را برای بازنشستگی محاسبه می کنند.
استدلال مدیران تامین اجتماعی نباید در حقوق به یک باره جهش ریالی صورت گیرد. در حالی که این جهش ریالی در مورد کار پروژه ای و قرارداد موقتی غیر قابل اجتناب است، زیرا آنها قراردادشان با پیمانکاران ساعت کاری است. زمانی که دولت یک پروژه را در اولویت قرار می دهد مانند پالایشگاه ها و پروژه های ضروری که باید در کوتاه ترین زمان ممکن به بهره برداری برسند، ساعات کار حداقل ۱۲ ساعت و در اکثر مواقع تا ۱۶ ساعت در روز ادامه می یابد. یعنی هر روز کاری معادل دو روز کار و ۴۰ درصد بابت اضافه کاری کار صورت می گیرد.
حداقل زمان کاری برای کارگران پروژه ای ۲۷۸ ساعت است از سوی دیگر وزارت کار اعلام نموده است از اواسط مهر ۹۳ اضافه کاری های کارگران برای بازنشستگی محاسبه نمی گردد.
یک کارگر یا نیروی کار ،۳۰ سال تولید می کند تا ۱۰ سال باقی مانده از زندگی اش را با حداقل حقوق بازنشستگی سپری کند، حال چرا باید یک وزارت خانه پولی را که به خود کارگران تعلق دارد، بخواهد از آنها دریغ کند.
بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی به 130 هزار میلیارد تومان رسید!
بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی در سال1395 به به 130 هزار میلیارد تومان رسید.
برپایه گزارشاتی که امروز رسانه ای شد، بدهی دولت به تأمین اجتماعی در سال ۹۲ به ۶۰ هزار میلیارد تومان، در سال ۹۳ به ۹۰ هزار میلیارد تومان، در سال ۹۴ به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان و در سال گذشته به ۱۳۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافت.
بدهی دولت، سازمان تامین اجتماعی را هم در بخش تامین بودجه درمان و هم در بخش تامین بودجه پرداخت بازنشستگی با مشکل مواجه کرده است.
4 میلیون فارغ التحصیل بیکار در کشور وجود دارد
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: چهار میلیون فارغ التحصیل بیکار در کشور وجود دارد.
برات قبادیان پیش از ظهر چهارشنبه در نشست هم اندیشی صنعت با دانشگاه با اشاره به اینکه چهار میلیون فارغ التحصیل بیکار در کشور وجود دارد،عنوان کرد: پنج میلیون دانشجو نیز در دانشگاه های کشور در حال تحصیل هستند که این دانشجو ها نیز فارغ التحصیل خواهند شد.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه بیکاری فارغ التحصیلان از مشکلات مهم در کشور به شمار می رود، تاکید کرد: دولت توانایی ایجاد این تعداد شغل را برای فارغ التحصیلان ندارد.
تقدیر آتشنشانان تهرانی از همکار فداکار آمریکایی
درپی جانباختن یک آتشنشان در شهرنیویورک امریکا، آتشنشانان ایستگاه 55 تهران با برگزاری مراسمی از او تقدیر کردند.
به گزارش 6اردیبهشت ایلنا، پنج شنبه هفته گذشته یک آتشنشان در شهر نیویورک آمریکا، در جریان یک آتشسوزی جان خود را از دست میدهد؛ این آتشنشان که برای اطفاء حریق یک ساختمان رفته بود، جانش را فدای نجات دیگران میکند و در اثر جراحات وارده میمیرد.
چند روز بعد در ایستگاه 55 آتشنشانی تهران، همکاران ایرانی این آتشنشان فداکار، برایش مراسم بزرگداشت برگزار میکنند و از فداکاری او تقدیر میکنند.
جان باختن یک کارگر در حادثه گودبرداری شهرک ارم تبریز!
مسئول روابط عمومی اورژانس استان آذربایجان شرقی ازمرگ یک کارگر درحادثه گودبرداری شهرک ارم تبریز خبرداد.
شادی نیا امروزگفت: در این حادثه کارگر 65 سالهای دچار مصدومیت شده بود که متاسفانه به دلیل عمق جراحات وارده جان خود را از دست داد.
بستری شدن یک کارگر ساختمانی در بخش آی. سی. یو براثر برق گرفتگی!
یک کارگر ساختمانی در حین انجام کار ساختمانی دچار برق گرفتگی شدید شده و در بخش آی. سی. یو یکی بیمارستان های ایلام بستری شده است.
به گزارش منابع خبری محلی، در این حادثه تلخ که در شهرستان مهران رخ داد، این کارگر به شدت مجروح و قسمت زیادی از بدن وی دچار سوختگی شده است.
شدت برق گرفتگی به حدی بوده که وی را از طبقه های بالای این ساختمان به پایین پرتاب کرده است.
این کارگر به جهت شدت مجروحیت ناشی از برق گرفتگی هم اکنون در بخش آی. سی. یو یکی بیمارستان های ایلام بستری است.
ششم اردیبهشت ماه1396