گزارش تجمع امروز کارگران و پرسنل شرکتی مخابرات کشور در مقابل مجلس
اتحادیه آزاد کارگران ایران: تجمع کارگران و پرسنل شرکتی مخابرات که با فراخوان قبلی آنان در مقابل مجلس صورت گرفت بدون نتیجه ای عملی پایان گرفت و این کارگران اعلام کردند همچنان درتهران خواهند ماند و صبح فردا بار دیگر تجمع شان را از سر خواهند گرفت.
بنا بر گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، در این تجمع که از ساعات اولیه صبح آغاز شد بتدریج کارگران و پرسنل مخابرات از سراسر کشور به آن پیوستند و در ساعاتی تعداد شرکت کنندگان در این اعتراض کارگری به بیش از دو هزار نفر رسید.
این تجمع بزرگ، امروز در حالی صورت گرفت که شرکت مخابرات برای جلو گیری از آن، پیشاپیش طی ابلاغیه ای در استانهای مختلف کشور اقدام به لغو مرخصی کارگران و پرسنل شرکتی از نهم تا سیزدهم آبان کرده بود. با این حال علاوه بر شرکت تعداد بیش از دو هزار نفر در این تجمع، بخشهایی از کارگران و پرسنل شرکتی نیز که موفق به شرکت در این اعتراض بزرگ نشده بودند در برخی نقاط کشور بر سر کارهای خود حاضر نشدند.
بنا بر این گزارش، در پی این تجمع بزرگ کارگری، حدود ده نفر از نمایندگان مجلس در میان تجمع کنندگان حاضر شدند و برخی از نمایندهای کارگران نیز برای مذاکره به مجلس فراخوانده شدند اما این مذاکرات نتیجه ای عملی در بر نداشت و هیچ یک از مسئولین شرکت مخابرات نیز حاضر به حضور در مجلس و پاسخگوئی به اعتراضات کارگران و پرسنل شرکتی مخابرات کشور نشدند.
در مذاکرات نماینده های مجلس با کارگران، همه آنان اذعان کردند شرکت مخابرات قانون را نقض کرده است و باید خسارت نقض چندین ساله قانون به کارگران و پرسنل شرکتی مخابرات کشور پرداخت شود. همچنین نمایندگان مجلس با اعلام اینکه قانونی برای انعقاد قرارداد مستقیم وجود ندارد، وعده رسیدگی به دیگر خواستهای کارگران منجمله اجرای طرح طبقه بندی مشاغل را مطرح کردند و نهایتا مقرر شد برای رسیدگی مقدماتی به خواستهای آنان، فردا جلسه ای در مجلس شورای اسلامی با حضور نماینده های شرکت مخابرات، تعدای از نماینده های مجلس و نمایندگان کارگران برگزار شود.
بنا بر آخرین گزارشهای رسیده به اتحادیه آزاد کارگران ایران، بدنبال تعطیلی مجلس و با اصرار نیروی انتظامی، ساعت 4 بعد از ظهر، کارگران شرکتی مخابرات به تجمع خود پایان دادند و از آنجا که به هیچ نتیجه عملی برای دستیابی به خواستهایشان نرسیدند اعلام کردند از ساعت هفت صبح فردا تجمع خود را در مقابل مجلس آغاز خواهند کرد و تا حصول نتیجه موثر به تجمع شان در مقابل مجلس پایان نخواهند داد. بنا بر اظهار شرکت کنندگان در تجمع امروز، قرار است فردا صبح نیروهای شرکتی بیشتری از مخابرات نقاط مختلف کشور به این تجمع بپیوندند.
بنا بر خبر دیگری نیز که به اتحادیه آزاد کارگران ایران رسیده است شرکت مخابرات استان آذربایجان غربی با تهدید به اخراج، اقدام به تهیه لیستی از کارگران شرکتی کرده است که امروز به هر دلیلی در مرخصی بودند.
خواستهای مهم کارگران و پرسنل شرکتی مخابرات کشور، تبدیل وضیعت، حذف شرکتهای واسطه ای و پیمانکاری و انعقاد قرارداد مستقیم با شرکت مخابرات، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل، امنیت شغلی و بهبود وضعیت معیشتی شان است.
اتحادیه آزاد کارگران ایران – نهم آبانماه 1395
درهمین رابطه:
*خطربیکاری بیخ گوش24هزارنفر از کارکنان شرکت مخابرات ایران!
بهخلاف دغدغه پرسنل بخش خصوصی شرکت مخابرات ایران مبنی بر اجرای طرح طبقهبندی مشاغل، وزیر ارتباطات هفته گذشته نامهای به وزیر کار نوشته و در آن بهصورت ضمنی خبر از احتمال تعدیل مخابراتیها در صورت اجرای این طرح داده است.
به گزارش 9آبان تسنیم، صبح امروز چند صد نفر از پرسنل بخش خصوصی شرکت مخابرات ایران از سراسر کشور مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند تا خواهان عقد قرارداد مستقیم، تبدیل وضعیت، اجرای طرح طبقهبندی مشاغل طبق مواد 38 و 36 قانون کار و امنیت شغلی شوند.
بهگفته تجمع کنندگان، شرکتهای تابعه و وابسته به مخابرات از سال 88 طبق اصل 44 قانون اساسی، به بخش خصوصی واگذار شدهاند و قرار بود پس از خصوصیسازی نیروهای مشغول به کار جذب مخابرات و تعیین تکلیف شوند اما پس از گذشت 8 سال هنوز این اتفاق نیفتاده است.
در راستای همین موضوع وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نامهای به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشته و گفته است:
“شرکت مخابرات ایران در تاریخ 1388/8/18 در راستای اجرای قانون سیاستهای کلی اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شده است و بیش از 40000 نیروی انسانی پیمانکار که در زمان دولتی بودن در آن شرکت شاغل بودهاند، علیرغم تغییرات تکنولوژی در حوزه ICT و تجدیدنظر در ساختار شرکت مذکور و بند «ح» ردیف «4» تبصره «4» ماده 41 قانون رفع موانع تولید رقابتپذیر و ارتقای نظام مالی کشور مصوب 94/2/1 و بهاستناد ماده 9 قانون تنظیم بخشی از مقررات تسهیل و نوسازی صنایع، بالغ بر 60% نیروهای مذکور مازاد بوده و میبایست نسبت به تعدیل شاغلان مازاد اقدام نماید، لیکن اشتغال آنان پس از واگذاری و در راستای سیاستهای دولت تدبیر همچنان ادامه دارد.
اخیراً مراجع حل اختلاف آن وزارت (وزارت کار)، بهاستناد دستورالعمل 36 معاونت روابط کار و برخلاف ماده «2» و تبصره «1» آن نسبت به صدور آرای الزامآور درباره تسرّی طرح طبقهبندی مشاغل شرکت مخابرات ایران به کارگزاران شرکتهای پیمانکاری مبادرت مینماید که در این صورت شرکت مخابرات ایران راهکاری بهجز تعدیل نیروی انسانی نخواهد داشت.
علاوه بر موارد فوق شرکت یادشده در حال حاضر بهواسطه تغییر تکنولوژی، با مازاد نیروهای دائمی و قراردادی خود نیز مواجه است.
با عنایت به مراتب فوق، خواهشمند است دستور فرمایید در راستای حفظ سطح اشتغال موجود و رفع موانع بازدارنده مندرج در دستورالعمل مورد اشاره، همکاری لازم به عمل آید”.
*نامه سرگشاده جمعی از پرسنل شرکتی مخابرات به وزیر ارتباطات و فن آوری اطلاعات
جناب آقای واعظی وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات
سلام علیکم
احتراما حضرتعالی طی نامه شماره ۱/۷۳۶۰۳ مورخه ۹۵/۰۸/۰۵ به وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام نمودید که ۶۰ درصد از ۴۰۰۰۰ نیروی شرکتی شاغل در شرکت مخابرات ایران مازاد هستند، لذا به عنوان عضو کوچکی از جامعه مظلوم و زحمت کش و زجر دیده شرکت مخابرات بر خود واحب دانستم مطالبی خدمتان عرض نمایم:
ابتدا به بزرگان و پدران خود احترام گذاشته با ذکر ضرب المثل قدیمی که گویند، سیر از گشنه خبر ندارد و سواره از پیاده..عرض نمایم:
جناب وزیر! آن زمان که ما به این شرکت آمدیم همه با مدارک عالیه و رشته های تحصیلی اعتبار خاصی برایمان قائل بودند و بسیاری از ادارات و سازمانها خواهان جذب این جوانان با استعداد بودند، اما اطلاع نداشتیم که قرار است زمانی شرکت مخابرات را به بخش خصوصی واگذار نمایند تا سرمایه گذاران با آورده های کم انتظار و توقع بیش از حد مجاز از این سرمایه گذاری داشته باشند به نحوی که در صدد تعدیل و اخراج نیرو برایند و مهندسین با ده تا پانزده سال سابقه را با حداقل حقوق اداره کار حدود یک میلیون تومانی با چند فرزند در ان شرکت اجیر نموده و دائم نیز بر طبل تهدید، تحقیر، تعدیل و اخراج بکوبند، آنگاه جنابعالی که به نظر می رسد از قشر مرفه جامعه می باشید و این حقوقها شاید پول خرد تو جیبی فرزندتان باشد و درد قشر مظلوم جامعه را درک نکرده و نخواهید کرد، آن زمان که برخی شبها بارها به ATM بانک مراجعه می نماییم که آیا یارانه به حساب آمده یا خیر،که بارها شده که ما و همکاران شب را تا صبح بدون هزار تومانی پول خوابیده و فرزندانمان نیمه های شب با کوچکترین سردرد نتوانسته ایم تا درمانگاه برده و تا صبح با درد دست و پنجه نرم نمودند تا شاید فردا از همکاران و اقوام مبلغی جزئی قرض نموده تا به دوای دردمان بزنیم.
جناب وزیر ایا خبر دارید که از بی پولی تمام دندانهایمان را کشیدیم،
خبر دارید که نتوانستیم عید لباس برا بچه هامون بگیریم،
خبر دارید که در هر مغازه که بچه هامون گریه کردند ما فقط با گریه دستشون را کشیدیم و بردیم و از درون خودمان گریه کردیم،
خبر دارید سوء تغذیه باعث شده امراض جدید به سراغمان بیاید،
خبر دارید حتی یک آزمایش ساده نمی توانیم برویم اگر سرطان هم داشته می باشیم نمی فهمیم،
خبر دارید برخی شبها قلکهای صدقات تو خونمون باز می کنیم برا خرید چهار تا نون،
نه خبر ندارید جناب وزیر ندارید. اگه داشتید این جوری قلم نمی زدید،
آنگاه بعد از این همه زجر و سختی و تحمل این همه تبعیض و بی عدالتی در این شرکت اعم از رسمی و خصوصی حال جنابعالی به وزیر کار نامه تهدید امیز ارسال می نمایید که این قشر مظلوم جامعه مازاد جامعه هستند، اگر مازادی باشد شمایید جناب وزیر نه ما…
ابتدا برای آن نمایندگانی متاثر و متاسفیم که رای اعتماد به شما دادند که لقب وزیر را با خود به یدک بکشید، برادر جان! پیاده شوید تا چند قدمی هم با کفشهای مظلومین جامعه قدم بردارید،
امام حسین ع فرمودند اگر دین ندارید آزاد مرد باشید
امیدواریم پاسخگوی این رفتار و نامه ای که محتویات آن بوی ظلم به زن و فرزندان ما را می دهد در این دنیا و دنیای دیگر باشید
جمعی از پرسنل شرکتی و زجر کشیده مخابرات
برگرفته ازسایت اتحادیه آزاد کارگران ایران
تجمع کارگران هواپیمایی هما مقابل ساختمان وزارت راه برای افزایش دستمزد!
صبح امروز9آبان،جمعی از کارکنان وکارگران شرکت هواپیمایی هما در اعتراض به پایین بودن دستمزد خود مقابل ساختمان وزارت راه و شهرسازی تجمع کردند.
به گزارش9آبان ایلنا،این کارگران با بیان اینکه همه ما خواهان افزایش حقوق و دستمزدهایمان هستیم و از دولت و مجلس میخواهیم که به وضعیت ما رسیدگی کنند در ادامه افزودند:با وجود آنکه پیش از این نیز طی یک نوبت در اعتراض به پایین بودن دستمزد هایمان مقابل ساختمان مجلس تجمع کرده ایم اما به دلیل بی توجهی نمایندگان مجلس به این موضوع تصمیم گرفتیم تا امروز اعتراض خود را به مقابل ساختمان وزارت راه ببریم.
به گفته آنان امروز از همه بخشهای ایرانایر شامل بخش کارگری تا بخش فنی، مقابل ساختمان وزارت راه و شهرسازی حاضر شده ایم تا پیام خود را به گوش مسئولان بالادستی خود در وزارت راه برسانیم.
آنان با اشاره به اینکه از تقریبا سال 87 قرارداد کاری همه کارکنان وکارگران به صورت مستقیم با ایران ایراست، افزود: این اتفاق زمانی افتاد که هواپیمایی ایران ایر نیز هماننند سایر ارگانهای دولتی بر اساس بخشنامه معاونت نیروی انسانی دولت قبلی مبنی برحذف شرکتهای پیمانکاری نیرو های پیمانکاری خود را قرار داد مستقیم کرد.
به گفته آنان شرکت هواپیمایی هما بعد از بستن قرار داد کار مستقیم با آنان همه سوابق قبلی آنان را حذف کرده ودر حال حاضر اکثرکارکنان و کارگرانی که در بین آنان کارگرانی با سوابق 23 سال هستند به دلیل پایین آمدن سوابق کاریشان سطح دستمزدی های آنان نیز ما تا حد کارآموز، نزول یافت.
به گفته آنان این در حالی است که هواپیمایی همازمانی که با کارکنان خود قرار داد مستقیم منعقد کرد وعده داده بود که سوابق قبلی ما را حفظ کند اما اینطور نشد.
آنان در ادامه درباره میزان دریافتی خود از شرکت هواپیمایی هما گفته اند:بخش کارگری حداکثر ماهیانه یکمیلیون و 200 هزار تومان و فعالان بخشهای کارمندی و فنی هما حداکثر یک میلیون و 700 هزار تومان دستمزد میگیرند.
به گفته آنان در میان معترضین کارگرانی از بخش فنی و تخصصی هما نیز در تجمع امروز حضور دارند که دستمزد انان نیز همانند سایرین به صورت حداقلی پرداخت می شود ،این در حالی که باید همین افراد تمرکز فکری در جهت چکها، تعمیرات و نگهداری هواپیماها دقت کافی برای ارتقاء ایمنی پرواز داشته باشند و این موارد با هم جور نیست.
تجمع اعتراضی کارگران كشت و صنعت مغان نسبت به نداشتن امنیت شغلی!
امروز9آبان،جمعي از کارگران بخش حفاظت شرکت كشت و صنعت مغان به دلیل عدم تعيين تکليف محل انجام کارشان در مقابل اداره مركزي اين شرکت تجمع کردند.
این کارگران گفتند: كار در كارخانه قند كشت و صنعت مغان فصلي بوده و با بستن قرارداد جديد هم زمينه اخراج كارگران شركت هموارتر مي شود و ما به اين مساله اعتراض داشته و خواستار تعيين تکليف محل انجام کارمان هستيم.
به گزارش9آبان آران مغان، جمعي از کارگران بخش حفاظت از قسمتهای مختلف شرکت كشت و صنعت مغان به دلیل عدم تعيين تکليف محل انجام کارشان در مقابل ساختمان اداره مركزي اين شرکت تجمع کردند.
اين کارگران كه از روز گذشته صداي اعتراضشون بلند شده، امروز نيز در مقابل اداره مركزي شركت كشت و صنعت مغان تجمع كرده و خواستار تعيين تکليف محل انجام کارشان شدند.
اين كارگران كه تا همين يك ماه پيش جزء 170 نفر از كارگران در آستانه اخراج از شركت كشت و صنعت مغان قرار داشتند، اما با رسانه اي شدن اخراج آنها و در فاصله چند ساعت از انتشار خبر در خروجی سایتها و شبكه هاي اجتماعي، روابط عمومي اين شركت طی بیانیه ای ضمن تکذیب اخراج اين كارگران اظهار كرد كه شركت در مسیر توسعه و تولید در راستای اقتصاد مقاومتی بدون توجه به شانتاژ ها وشایعه های ایجاد شده از سوی باندهای ثروت و قدرت به کار خود ادامه می دهد و از پرسنل خدوم و زحمت کش سرمایه ی عظیم و ولی نعمتان این شرکت نيز حمايت مي كند.
با گذشت يكماه از اين وعده داده شده، قرار بود اين كارگران به كار قبلي خود برگردند و با اينكه تعدادي از آنها طبق وعده ها به كار برگشته و مشغول كار شدند، اما قريب به 80 نفر از كارگران بخش حفاظت كه بنا به گفته خودشان، اعتراضشون هم سر اين مساله است به جاي رفتن به كار قبلي خود به آنها گفتن كه بايد به بخش كارخانه قند مغان منتقل و آنجا مشغول بكار شوند.
اين كارگران اظهار كردند: در حالي كه چندين سال است در بخش هاي مختلف حفاظت شركت كشت و صنعت مغان مشغول كار بوده و قرارداد دارند، به يكباره تصميم به انتقال آنها به كارخانه قندي نموده كه كارش بصورت فصلي بوده و با اينكه قرارداد دارند، براي كار در بخش كارخانه قند شركت به آنها گفتن كه بايد دوباره قرارداد بسته و مشغول كار شوند.
اين كارگران تصريح كردند: كار در كارخانه قند كشت و صنعت مغان فصلي بوده و با بستن قرارداد جديد هم زمينه اخراج كارگران شركت هموارتر مي شود و ما به اين مساله اعتراض داشته و خواستار تعيين تکليف محل انجام کارمان هستيم.
ازسرگیری اعتصاب وتجمع کارگران ارگ قدیم بم دراعتراض به عدم پرداخت3ماه حقوق!
امروز یکشنبه (9 آبان ماه)،جمعی از کارگران پروژه مرمت مجموعه ارگ قدیم بم در اعتراض به پرداخت نشدن مطالبات مزدی خود ، در مقابل پایگاه میراث فرهنگی ارگ تجمع کردند.
به گزارش9آبان ایلنا،این کارگران افزودند:حدود 118 نفر هستیم که از پایگاه میراث فرهنگی بم بیش از سه ماه مزد معوقه پرداخت نشده طلبکاریم و با وجود برپایی چند نوبت اجتماع اعتراضی تا این لحظه از میان مسئولان سازمان میراث فرهنگی هیچ کس حاضر نشده تا به این وضعیت رسیدگی کند.
بصورت مشخص این کارگران می گویند آنان دستکم از سال 82 تاکنون برای اجرای پروژه مرمت این مجموعه فرهنگی به استخدام پایگاه میراث فرهنگی ارگ در آمدهاند و در همین رابطه هنوز بابت بخشی از مزایای مزدی سه ماه گذشته از کارفرما طلبکارند.
به گفته آنان پایگاه میراث فرهنگی ارگ به عنوان متولی اصلی پروژه نجات بخشی ارگ قدیم به دلیل کمبود نقدینگی توان پرداخت به موقع حقوق آنان و سایر هزینههای جانبی را ندارد در نتیجه این تاخیر و تعلل چند ماهه، کارگران را از نظر معیشتی و روحی در وضعیت نامطلوبی قرار دارند.
اعتصاب وتجمع کارکنان اتوبوسرانی زابل دراعتراض به عدم پرداخت5ماه حقوق و5سال حق اضافه کاری،بیمه،لباس و…!
امروز9آبان،شمار زیادی از کارکنان اتوبوسرانی شهرستان زابل با دست کشیدن از کار در محل فرمانداری اعتصاب و تجمع کردند تا از حقوق خود دفاع کنند.
یکی از کارکنان اتوبوسرانی زابل گفت: وقتی می گوییم پنج سال اضافه کار نگرفتیم صحبت از یک ساعت و ۲ ساعت نیست چرا که برای ما جمعه و پنجشنبه معنا نداشته و همه ی روزها برایمان شنبه بوده و از ۶ صبح تا ۱۰ شب به طور مستمر مشغول به کار بوده ایم.
وی با عنوان اینکه، پنج فرزند محصل و دانشجو دارم که بخاطر عدم پرداخت هزینه تحصیل شان ترک تحصیل کرده اند ادامه داد: فرزندم در شهرستان مشغول به تحصیل است، وقتی برای هزینه تحصیل با من تماس میگیرد بگویم در شهر غریب چه کسی را ببیند؟ از مدیر عامل مقداری مساعده گرفته و برایش ارسال کردم که آن را هم مدیر همیشه تکرار می کند که مساعده پرداخت کرده در حالی که ۲۰۰ تومان مساعده به کجا می رسد.
به گزارش 9آبان اوشیدا، این کارکنان نسبت به مسائل بسیاری از قبیل عدم دریافت 5ماهه حقوق و نداشتن مدیر عامل مناسب اعتراض و خواستار رسیدگی فرماندار نسبت به این معضلات بودند.
یکی از معترضان گفت: متاسفانه از پنج ماه قبل هیچ گونه حقوقی دریافت نکرده ایم اما همچنان بنا به تعهد اخلاقی و وجدان کاری مشغول به کار هستیم.
وی با بیان اینکه، از پنج سال قبل تاکنون از اضافه کار خبری نیست ادامه داد: پول لباس و بیمه هم دریافت نکردیم همچنین اتوبوس ها هم به دلیل عدم رسیدگی صدایشان درآمده و از کار افتاده و فرسوده شده اند.
وی تصریح کرد: متاسفانه مدیرعامل اتوبوسرانی گزینه مناسبی برای این سازمان نمی باشد و نمی توانیم با وی کار کنیم همچنین مدیر عامل سربرج حقوق خود را دریافت می کند و به فکر پرسنل نمی باشد که در این راستا ضرب المثل سیر را غم گرسنه نیست و سواره را غم پیاده کاملا بیانگر اوضاع ما و مدیرعامل می باشد.
وی در پاسخ به اینکه، در طی این پنج ماه که حقوق نگرفتید در صورت مراجعه چه پاسخی دریافت می کردید اظهار داشت: در هر بار مراجعه ” پول نیست و از کف دستی که مو ندارد شما بیایید مو بکنید” تنها پاسخی است که دریافت کردیم، این چه جوابی است در صورتی که ما در تابستان با همین ماشین ها کار می کردیم و هر کدام ۳۰ تا۴۰ میلیون درامد کسب می کردیم که اگر با این پول حقوق ناچیز کارکنان را می داد وضعیت امروز ایجاد نمی شد.
وقتی بخش خصوصی با اتوبوس های غیرمجاز کار می کند یعنی درآمد است اما مدیریتی وجود ندارد
یکی دیگر از کارکنان اتوبوسرانی شهرستان زابل ابراز داشت: متاسفانه مدیر عامل با دانشگاه هم قرارداد نبسته که حداقل از آنجا مبلغی بلاعوض دریافت و به کارگرها بدهد.
وی ادامه داد: در حال حاضر بخش خصوصی مشغول به کار است واقعا اگر درآمدی وجود ندارد بخش خصوصی چگونه کار می کند، چگونه از ورود تاکسی های شهرستانی جلو گیری می شود اما از ورود اتوبوس های فرسوده شهرستان آن هم بدون مجوز به بخش خصوصی جلوگیری نمی شود و مسئولی نیست که سوال کند چرا وارد شده و کار می کند.
وی در این راستا افزود: واردات غیر مجاز به بخش خصوصی به حدی شده که اگر کارکنان بخش دولتی کار نکنند به حال مدیر و مسئول فرقی ندارد و بخش خصوصی کار می کند.
وی اضافه کرد: وقتی بخش خصوصی با اتوبوس های غیرمجاز و از رده خارج کار می کند نتیجه می گیریم درآمد است اما مدیریتی وجود ندارد اگر مدیر عاملی کارا وجود داشت همه چیز درست می شود چرا که در یک خانواده وقتی پدر درست و مسئولیت پذیر نباشد قطعا فرزندانش فاسد و خراب می شوند.
به دلیل نبود توانایی در پرداخت هزینه های تحصیل، فرزندانم ترک تحصیل کرده اند
یکی دیگر از پرسنل اتوبوسرانی گفت: وقتی می گوییم پنج سال اضافه کار نگرفتیم صحبت از یک ساعت و ۲ ساعت نیست چرا که برای ما جمعه و پنجشنبه معنا نداشته و همه ی روزها برایمان شنبه بوده و از ۶ صبح تا ۱۰ شب به طور مستمر مشغول به کار بوده ایم.
وی با عنوان اینکه، پنج فرزند محصل و دانشجو دارم که بخاطر عدم پرداخت هزینه تحصیل شان ترک تحصیل کرده اند ادامه داد: فرزندم در شهرستان مشغول به تحصیل است، وقتی برای هزینه تحصیل با من تماس میگیرد بگویم در شهر غریب چه کسی را ببیند؟ از مدیر عامل مقداری مساعده گرفته و برایش ارسال کردم که آن را هم مدیر همیشه تکرار می کند که مساعده پرداخت کرده در حالی که ۲۰۰ تومان مساعده به کجا می رسد.
وی با بیان اینکه، هر کدام از پرسنل با احتساب طلب اضافه کاری، ۲۲ میلیون تومان از سازمان طلبکارند عنوان داشت: اکنون یک مدیر موفق و مدبر به شدت مورد نیاز است تا سازمان را ساماندهی کند نه اینکه مدیر از شهرداری بیاورند که زیر نظر شهردار باشد و از ترس اخراج شدن نتواند کار کند مدیر یا باید زیر نظر استانداری باشد یا زیر نظر فرمانداری.
دست های پشت پرده مانع از تعویض مدیرعامل شده است
یکی دیگر از کارکنان اتوبوسرانی گفت: مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی ضعیف است یکبار دیگر هم عوض شد اما باز با دست های پشت پرده بر سرکار آمد حال از سازمان اتوبوس رانی هیچ چیز باقی نمانده، آقای فرماندار هم آمده و بازدید کرده و برایش محرض شده مدیری که ساعت ۱۱ سرکار می آید چگونه مدیری است.
وی تاکید کرد: وظیفه ما خدمت به مردم است وقتی می بینیم از ما حمایت نمی شود ما هم نمی توانیم کار کنیم و در صورت انجام کار، امکان اینکه برخوردمان با مردم بد باشد وجود دارد چون به دلیل مشکلات کاری حواسمان جای دیگر و در نزد خانواده هایمان است.
وی تصریح کرد: می بینیم که بخش خصوصی با ماشین های بدون مجوزی که وارد کرده افرادی بدون صلاحیت را پشت فرمان گذاشته در حالیکه من و همکارانم که پشت فرمان نشسته ایم قبلا گزینش شده ایم به عنوان مثال بنده که با قشر دانشجو سر و کار دارم باید برخوردی داشته باشم که نشانه فرهنگ ما باشد اما متاسفانه بخش خصوصی افراد بدون صلاحیت را پشت فرمان گذارده است.
تحصن شبانه مربیان پیش دبستانی مقابل استانداری گلستان!
روزگذشته(9آبان)،استانداری گلستان بار دیگر در یک ماه اخیر شاهد سومین تجمع مربیان پیش دبستانی بود.
به گزارش 8آبان کلاس بیست، جمعی از مربیان پیش دبستانی از عصر امروز به دنبال عدم تعیین تکلیف خود در اسستخدام در مقابل استانداری گلستان تجمع کردند.
نماینده مربیان گفت:خوشبختانه استادارو «علی اصغر طهماسبی» معاون سیاسی امنیتی ایشان در جمع ما حضار شدند و قرار شد سه شنبه ساعت ۴:۳۰به همراه مدیرکل آموزش و پرورش گلستان و جناب طهماسبی جلسه ای در استانداری برای تعیین تکلیف مربیان جامانده از ماده 17 قانون استخدام پیش دبستانی ها برگزارشود.
تجمع صدها نفر ازبازنشستگان فولاد سراسرکشور مقابل وزارت کار!
صبح امروز9آبان، چند صد نفر از بازنشستگان صندوق فولاد مقابل وزارت کار تجمع کردند.
بازنشستگان فولاد خواستههای خود را اجرای تبصره ۵ ماده ۱۰۹ آیین نامه استخدام شرکت ملی فولاد مبنی بر همسانسازی مستمری بازنشستگان این صندوق، پرداخت به موقع مستمری بازنشستگان و مخالفت با بحث ادغام در تامین اجتماعی عنوان کردند.
به گزارش9آبان ایلنا،از قرار معلوم چند صد نفر از بازنشستگان سراسر کشور به تهران آمدند و از ساعت ۸ صبح مقابل وزارت کشور تجمع کردند.
بازنشستگان فولاد خواستههای خود را اجرای تبصره ۵ ماده ۱۰۹ آیین نامه استخدام شرکت ملی فولاد مبنی بر همسانسازی مستمری بازنشستگان این صندوق، پرداخت به موقع مستمری بازنشستگان و مخالفت با بحث ادغام در تامین اجتماعی عنوان کردند.
ظاهرا نمایندگانی از جانب معترضین انتخاب شدهاند و با مسئولان وزارت کار و صندوق بازنشستگی در محل وزارت کار، مشغول مذاکره هستند.
درباره اعتصاب پزشکان عمومی درمانگاه شهرستان میامی!
امروز9آبان، پزشکان عمومی درمانگاه میامی صبح یکشنبه به دلیل آنچه عدم تعیین تکلیف خدمتی و قرارداد کاری با دانشگاه علوم پزشکی شاهرود عنوان شد دست از کار کشیدند و خواستار انعقاد قرار داد رسمی خدمتی با دانشگاه علوم پزشکی به عنوان پزشک مستقر شدند.
به گزارش9آبان مهر، رئیس شورای اسلامی میامی گفت: موضوع دست از کار کشیدن پزشکان بیمارستان میامی صحت دارد و از صبح امروز ارائه خدمات درمانی پزشک عمومی این مجموعه درمانی با اختلال روبرو شده است.
وی درباره علت این امر بیان داشت: رایزنیهای صورت گرفته با پزشکان این مجموعه نشان می دهد که ایشان به نداشتن قرار داد خدمتی معترض هستند و معتقدند بدون داشتن قرار داد هیچ مسئولیتی از انجام وظیفه آنها برعهده دانشگاه علوم پزشکی وجود ندارد و در صورت بروز مشکل این پزشکان هستند که باید پاسخگو باشند.
وی افزود: امروز پزشکان مستقر در بیمارستان میامی به دلیل نداشتن قرار داد ثابت کار حتی از نعمت داشتن بیمه هم محروم هستند و عمدتا به صورت خویش فرما بیمه تامین اجتماعی خود را ماهانه واریز می کنند و دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از انعقاد قرار داد خدمتی با آنها طفره می رود.
رئیس شورای اسلامی میامی همچنین گفت: نداشتن قرار داد تعهد خدماتی با دانشگاه علوم پزشکی باعث شده تا پزشکان میامی هیچ پشتوانه ای نداشته باشند و در کنار نبود امنیت شغلی، از داشتن بسیاری مزایا در حقوق و دریافتی و بیمه درمانی محروم هستند و از صبح یکشنبه به صورت شیفتی دست از کار کشیده اند.
وی افزود: این پزشکان به صورت شیفتی و یکروز در میان به خدمت می پردازند و باید به انتظار نشست و دید که صبح دوشنبه پزشکان شیفت دیگر بر سر کار خود حاضر می شوند و یا همچنان این دست از کار کشیدن در مجموعه درمانی میامی ادامه دارد.
وی بیان داشت: نکته قابل تامل درباره این درمانگاه این است که ریاست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اصلا این مجموعه درمانی را به عنوان بیمارستان به رسمیت نمی شناسد و این مجموعه که بارها و بارها از دهه ۶۰خورشیدی تا کنون توسط اشخاص مختلفی کلنگ خورده و افتتاح شده، همچنان در حد یک درمانگاه باقی مانده است و وقتی این بیمارستان و پزشکانش از مسئولان شهرستانی حمایتی نمی بینند از مسئولان کشوری چه انتظاری می توان داشت.
رئیس شورای اسلامی میامی همچنین گفت: بیمارستان میامی ابتدا تحت عنوان بیمارستان ۶۴تخت خوابه در سال های دهه ۶۰کلنگ خورد و سپس در مراحل مختلف با حضور وزیر مسکن و شهرسازی مورد بازدید قرار گرفت و در نهایت به دلیل عدم حمایت مسئولان و توانایی در جذب اعتبارات با عنوان درمانگاه۳۲تخت خوابی در سفر اخیر هیئت دولت مصوب شد اما دانشگاه علوم پزشکی شاهرود زمانی این بیمارستان را تحت حمایت خود قرار می دهد که حداقل ۱۶۰تخت در آن وجود داشته باشد که این امر خارج از توان اعتباری شهرستان است.
رئیس مرکز درمانی میامی نیز گفت: موضوع دست از کار کشیدن پزشکان و اعتصاب و مواردی از این دست اصلا در مجموعه درمانی میامی مطرح نیست و تنها یک پزشک عمومی به دلیلی امروز را در سر کار خود حضور نیافته است.
علی محمدحسنی بیان داشت: فقط یک پزشک عمومی در محل کار خود حاضر نشده و دلیل آن هم در دست بررسی قرار دارد.
وی افزود: به هیچ وجه در روند خدمترسانی به بیماران درمانگاه میامی خللی وارد نشده است و پزشکان و تیم درمانی همگی بر سر کار خود حاضر هستند.
وعده تحقیق و تفحص درمجلس درباره شلاق خوردن کارگران معدن طلای آق دره تکاب!
نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز9آبان به تقاضای تحقیق و تفحص درباره شلاق خوردن کارگران معدن طلای آق دره تکاب رأی موافق دادند.
به گزارش فارس، این پیشنهاد با 120 رأی موافق، 36 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 233 نماینده حاضر در صحن به تصویب رسید.
درهمین رابطه:
*تحقیق و تفحص در مورد شلاق خوردن کارگران معدن آق دره صحن علنی مجلس ،نمایشی دیگر برای مشروعیت و جان دادن به انتخابات آینده !
در حالی دیروزدوم آبان ماه سناریو تحقیق و تحفص در مجلس به اجرا گذاشته شده است که هجوم همه جانبه به تمام دست آورده های کارگران در قالب به اصطلاح اصلاح قانون کار درهمین مجلس در حال شکل گیری است ،کارگرانی که حدود دوسال پیش برای ابتدایی ترین حقوق خود یعنی گرفتن دستمزد عقب افتاده خودشان دست به اعتراض زدند، نه تنها بخاطر این درخواست بحق شان بازداشت شدند و کتک خوردند بلکه به زندان و جریمه وشلاق هم محکوم شدند و مسئولین قضایی تکاب ،بلا فاصله برای نشان دادن خوش خدمتی به صاحبان سرمایه ، دو پرونده قضایی به صورت جداگانه علیه آنها تشکیل داد و به ترتیب در شعبه 101 دادگاه کیفری در شهر تکاب و شعبه 10 تجدید نظر استان آذربایجان غربی محاکمه شدند،هر چند محکومیت زندان بنا حق برای آنها ، مشمول تخفیف رهبری بخشیده شد، اما حکم زندان و جریمه برای ساکت کردن اعتراضات بعدی در اسرع وقت به اجرا گذاشته شد ،متاسفانه باید گفت شما کارگرانی را که طلب حقوقشان را کردند نه تنها حقوق ندادید بلکه با احکام ظالمانه ،کمال بی عدالتی را در حق این کارگران که دراعماق زمین برای لقمه نانی از جانشان مایه میگذارند، کردید. حال چگونه است که باز هم با قربانی کردن این کارگران ،این باردر دفاع از این همین کارگران که خود سرکوبشان کرده اید ، نمایش دلسوزی و دادخواهی برای تبلیغات بیشتر برای دولت تدبیر و امید براه انداختید ،جامعه کارگری هرگز در چند سال اخیر این چنین مورد سرکوب همه جانبه ،چه از نظر محکومیت برای فعالین کارگری و سندیکایی و چه حمله به دست آورده های کارگران در قالب اصلاح قانون کارقرار نگرفته است ،مردم و کارگران گوششان از صدای این دغل بازی ها و سیاه نمایی ها پر است و حنای شما دیگر در جامعه رنگی ندارد .
منبع:
https://www.facebook.com/davood.syndica?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf
* بررسی شلاق خوردن کارگران معدن طلای آقدره تکاب درجلسه علنی هفته آینده مجلس!
درجلسه علنی هفته آینده مجلس گزارش کمیسیون اجتماعی درباره تصویب تقاضای تحقیق و تفحص در مورد شلاق خوردن کارگران معدن طلای آقدره تکاب مورد بررسی قرار خواهدگرفت.
به گزارش29مهر مهر، مجلس شورای اسلامی در هفته آینده در روزهای یکشنبه دوم، سهشنبه چهارم و چهارشنبه پنجم آبان ماه جلسه علنی خواهند داشت وبررسی گزارش کمیسیون اجتماعی درباره تصویب تقاضای تحقیق و تفحص در مورد شلاق خوردن کارگران معدن طلای آقدره تکاب در دستورکارش قراردارد.
عدم پرداخت بموقع حقوق46درصد از کارگران پارس جنوبی!
اداره کل روابط عمومی استانداری بوشهرطی گزارشی بتاریخ9آبان از عدم پرداخت بموقع 46درصد از کارگران پارس جنوبی خبرداد.
بنابهمین گزارش،،محمدحسن مقیمی در نشست کمیسیون کارگری در عسلویه گفت:در پارس جنوبی 29 درصد از کارگران دو ماه حقوقشان پرداخت نشده، 16 درصد نیز یکماه پرداخت نشده و 54 درصد از کارگران پارس جنوبی نیز به موقع پرداخت شده است.
تجمع اعتراضی رانندگان تاکسی بیسیم در یاسوج!
امروز9آبان،جمعی از رانندگان تاکسیهای بیسیم یاسوج در جلوی شورای شهر یاسوج تجمع کردند.
به گزارش9آبان کبنانیوز، جمعی از رانندگان تاکسیهای بیسیم یاسوج در جلوی شورای شهر یاسوج به دلیل اعتراض نسبت به اخذ عوارض خلاف قانون تجمع کردند.
بنا بر این گزارش، رانندگان تاکسیهای بیسیم یاسوج که جلوی شورای شهر یاسوج تجمع کرده بودند، اظهار کردند: مسئولان مراکز تاکسیهای بیسیم یاسوج در حق ماها ظلم میکنند، بر اساس مصوبه شورای شهر یاسوج هر راننده تاکسی در یک روز باید ۴ هزار و ۶۰۰ تومان به صاحب امتیاز این مراکز تحویل دهیم، اما آنها از ما رانندگان پنج هزار و ۷۰۰ تومان میگیرند و هیچ توجهی هم به حرف رانندگان نمیگذارند.
یکی از این رانندگان نیز در این باره گفت: بر اساس مصوبه شورای شهر یاسوج هر راننده عضو مراکز تاکسیهای بیسیم یاسوج باید روزی چهار هزار و ۶۰۰ تومان به صاحب امتیاز این مراکز تحویل دهند اما آنها بر خلاف قانون روزانه پنج هزار و ۷۰۰ تومان از ما میگیرند.
وی ادامه داد: همچنین بر اساس این مصوبه باید ماهیانه ۱۲۰ هزار تومان هر راننده تاکسی به عنوان حق عوارض به صاحبان این مراکز واگذار کنند، اما مسئولان تاکسیهای بیسیم خلاف قانون ماهیانه ۱۷۰ هزار تومان از ما میگیرند.
یکی دیگر از این رانندگان، اظهار کرد: در همه جای کشور حق نصب دستگاه بیسیم بر روی خودروها ۲۰ هزار تومان است که در یاسوج ۲۵۰ هزار تومان از هر راننده میگیرند و اگر رانندهای خودروی خود را تعویض کنند، باز هم ۲۵۰ هزار تومان از او میگیرند.
این راننده تاکسی بیسیم در یاسوج ادامه داد: نصب سایر آرمها و تابلوی تاکسیهای بیسیم بر عهده خود مراکز تاکسیهای بیسیم در یاسوج است که متأسفانه در یاسوج رانندگان با هزینه شخصی خودشان این کار را انجام میدهند.
یکی دیگر از این رانندگان که از این بیقانونیها به شدت گلایهمند بود، اظهار کرد: متأسفانه در یاسوج هیچ نظارتی نیست و از ظرفی مسئولان تاکسی رانی شهر یاسوج گاهاً با صاحبان این مراکز تاکسیهای بیسیم هماهنگ میشوند و به رانندگان ظلم میکنند.
این راننده تاکسی بیسیم در یاسوج تصریح کرد: پرونده ما در تعزیرات حکومتی و بازرسی استان موجود است که امید میرود مسئولان در دفاع از حق ماها اقدامهای قانونی انجام دهند.
یکی دیگر از رانندگان گفت: هر راننده برای ورود به مراکز تاکسیهای بیسیم یاسوج ۵۰۰ هزار تومان حق ورود به منظور ضمانت میدهند که بعد از تسویه حساب و یا عدم همکاری راننده با آن مرکز باید این مبلغ به راننده تاکسی داده شود که آنها از این موضوع هم خودداری میکنند و این ظلم آشکار است.
بنابهمین گزارش،عضو شورای اسلامی شهر یاسوج که در جمع این رانندگان حضور پیدا کرد، اظهار داشت: در شورای شهر یاسوج مصوباتی در این رابطه داریم و بر اساس این مصوبات که در سال ۹۵ مصوب شده، روزانه هر راننده تاکسی بیسیم باید چهار هزار و ۶۰۰ تومان پرداخت کند و دریافت پنج هزار و ۷۰۰ تومان از رانندگان خلاف قانون است که باید مسئولان تاکسی رانی شهرداری یاسوج در این خصوص جوابگو باشند.
وی در ادامه تصریح کرد: دریافت ۱۷۰ هزار تومان ماهیانه از رانندگان تاکسیهای بیسیم یاسوج نیز صحیح نیست چرا که بر اساس مصوبه شورای شهر یاسوج باید ماهی ۱۲۰ هزار تومان از رانندگان به منظور عوارض اخذ شود.
وی با بیان اینکه در استانهای بزرگی همانند فارس شاهد هستیم که فقط دو مرکز تاکسی بیسیم در حال فعالیت هستند، اظهار کرد: متأسفانه در این شهر چهار مرکز تاکسی بیسیم فعالیت میکنند که دستهای پشت پرده در این رابطه هم وجود دارد.
وی گفت: در جلسه آتی شورای شهر یاسوج از مسئولان تاکسیهای بیسیم و سازمان تاکسیرانی این شهر دعوت میشود تا در خصوص این قضیه جوابگو باشند.
عضو دیگرشورای اسلامی شهر یاسوج نیز در این خصوص گفت: از همان ابتدای سال مصوبهای در این رابطه را در شورای شهر یاسوج گذراندیم و اگر صاحبان تاکسیهای بیسیم در یاسوج خلاف مصوبه عمل میکنند، باید پاسخگو باشند و اگر لازم هم باشد مجوزهای آن لغو گردد.
در جلسه علنی شورای شهر یاسوج نامه اعتراضی رانندگان تاکسیهای بیسیم یاسوج قرائت شد که قرار است در جلسه بعدی با حضور مسئولان تاکسیرانی به آن پرداخته شود.
گفته میشود امتیاز تاکسیهای بیسیم در یاسوج در دست افراد خاصی است که در دوره سوم شورای شهر یاسوج توانستند این امتیازات را بگیرند.
تجمع صاحبان خودروهای حمل آب شیرین در زاهدان!
روز گذشته(8آبان) تعدادی از خودروهای حمل آب شیرین در زاهدان در اعتراض به گران شدن قیمت آب شیرین تجمع کردند.
به گزارش 9آبان ایلنا، روز گذشته (هشتم آبان) حدود بیست خودرو حمل آب شیرین در زاهدان مقابل سازمان صنعت، معدن و تجارت تجمع کردند.
این تجمع کنندگان که بیش از بیست نفر بودند، به گران شدن قیمت آب شیرین اعتراض کردند.
از قرار معلوم، درچندماه گذشته قیمت هرتانکر آب شیرین در زاهدان از ۷ هزارتومان به ۲۰هزارتومان افزایش یافته است.
گفتنی است در بخشهای مختلف شهر زاهدان آب لوله کشی قابل شرب نیست و مردم از تانکرهای حمل آب شیرین، آب میخرند.
درهمین رابطه:
تجمع اعتراضی در زاهدان نسبت به گران شدن آب شیرین!
صبح امروز 8آبان،تعدادی ازصاحبان خودروهای حمل آب شیرین زاهدان دراعتراض به گران شدن قیمت آب جلوی سازمان صنعت ،معدن وتجارت تجمع کردند.
منبع:598
حادثه آتش سوزی سوله مرغداری در روستای “رودک” بوئین زهرا6کشته وزخمی برجاگذاشت!
بعداز ظهر روز پنجشنبه ششم آبانماه، سوله مرغداری در روستای “رودک” بوئین زهرا دچار انفجار گاز مایع شد و بر اثر آن ٦ کارگر فصلی اهل کردستان به شدت زخمی شدند.
به گزارش 9آبان کُردپا، ساعاتی پس از حادثه، یکی از مصدومان که کودک خردسال ٤ ساله بوده به هنگام انتقال به مراکز درمانی قزوین جان سپرد.
این کارگران فصلی قربانی از شهرهای مهاباد و سردشت به مناطق یادشده مهاجرت کردهاند.
سه خانم و دو مرد دیگر نیز در حادثه انفجار کپسول گاز مایع مصدوم گردیدند که هویت چهار تن از آنها؛ اسرین و شرمین شیخهنژاد و حسین و کامیل عثمانی اعلام شده است.
گزارش ارسالی از وضعیت “نسبتا خوب” مصدومان حکایت دارد اما اضافه میکند که تمامی وسایل و اثاثیه همراه این دو خانواده در حادثه آتشسوزی کاملا از بین رفته است.
برپایه این گزارش،هیچ یک از قربانیان حادثه کاری در سوله مرغداری بوئین زهرا تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی نیستند.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قزوین دلیل انفجار را “نامعلوم و نامشخص” عنوان کرده است.
جان باختن یک کارگرجوان درحادثه ریزش آوارپونک!
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران از مرگ یک کارگر در حین تخریب یک ساختمان مسکونی خبر داد.
به گزارش9آبان ایسنا،سید جلال ملکی در این باره گفت: حادثه ریزش آوار در ساعت ۱۶:۳۶ امروز به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد. ستادفرماندهی آتش نشانان ایستگاه، ۵۵ عوامل آتشنشانی را به محل حادثه واقع در پونک خیابان ایران زمین اعزام کرد.
وی با اشاره به حضور آتشنشانان در محل حادثه گفت: محل حادثه یک ساختمان سه طبقه قدیمی بود که چند کارگر در حال تخریب آن بودند و به یکباره سقف طبقه سوم تخریب شده و بر سر کارگران ریزش کرده است.
ملکی افزود: به دنبال تخریب این ساختمان، دو کارگر افغانستانی که حدود ۲۲ سال سن داشتند تا پیش از رسیدن آتش نشانان از زیر آوار خارج شدند اما دارای مصدومیت بودند. اما یک کارگر در زیر آوار محبوس مانده بود.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با اشاره به اقدامات آتش نشانان برای خارج کردن کارگر ۲۳ ساله افغانستانی از زیرآوار گفت: عوامل آتش نشانی کارگر را زیر آوار خارج کرده و به عوامل اورژانس تحویل دادند که در بررسی علائم حیاتی مشخص شد که به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده است.
یورش گارد ویژه به تجمع معترضان به پیمان ستا مقابل ساختمان پارلمان اروپا در بروکسل وبازداشت15نفر!
همزمان با امضای توافق (ستا) میان اتحادیه اروپا و کانادا گروهی از مخالفان این توافق درمقابل ساختمان پارلمان اروپا در بروکسل تظاهرات کردند.
این تظاهرات به درگیری نیروهای گارد ویژه با معترضان منجر شد و گفته می شود ۱۵ نفر نیز بازداشت شده اند. به گفته شاهدان عینی برخی از معترضان پیش از دستگیری وارد ساختمان شده بودند.
معترضان که لباس هایی به تن داشتند که روی آنها رنگ قرمز پاشیده شده بود، شعار می دانند که این پیمان تجاری و پیمان تجاری (تی تی آی پی) که میان اتحادیه اروپا و آمریکا ست را نمی خواهند.
لینک فیلم وتصاویر:
نهم آبان ماه1395