دوو شه‌ممه‌ 11 كانونی یه‌كه‌م 2023

کرماشان: مسمویت همەگیر شدە

بعد از مسمومیت ده‌ها تن از ساکنین استان کرمانشاه با وجود تشکیل کمیته بحران بیمارستانهای موجود در این استان، هنوز نتیجه ای حاصل نشده است.

 

بە گزارش خبرگزاری ماف نیوز، تاکنون از تعداد ١١۵ بیمار، ١١٠ نفر سرم درمانی و مرخص شدند و تنها پنج نفر که دارای بیماری زمینه‌ای بوده و یا زن باردار بوده‌اند در بیمارستان بستری شدند.

 

در پی افزایش مبتلایان به این شیوع نوعی بیماری، در بیمارستان “امام خمینی” کرمانشاه و فرمانداری اسلام‌آباد غرب کمیته بحرات تشکیل شده است. از عصر روز گذشته، بیست و پنجم فروردین‌ماه یک عامل ناشناخته در شهرستان اسلام‌آباد غرب، حدود ١۵۵ نفر را دچار اسهال و استفراغ کرده است.

 

برخی رسانه‌ها، احتمال آلوده شدن آب شرب شهرستان بر اثر بارندگی های اخیر را عامل اصلی مسمومیت‌ها عنوان می‌کنند اما کمیته ای که در این باره بوجود آمده است تاکنون نتوانسته است دلیل قاطع و قانع کننده ای برای مسمومیت ایجاد شده بیاورد.

بابەتی هاوپۆل

بازداشت حکیم محمدپوری، فعال زیست‌محیطی عضو انجمن پاژین بانە

در ادامە بازداشت فعالان کورد در کوردستان ایران، یکی از اعضای فعال انجمن زیست‌محیطی “پاژین” …